Citiraj Valkirame prvotno napisa Vidi poruku
Moji necaci to ne rade jer njihovi roditelji reagiraju da ne smiju otvarat i uzimat sto nije njihovo, a i ja sam toliko slobodna pa im kazem sto smiju ili ne. A u suprotnom slucaju kada sam i reagirala, ispalo je tko si to da nameces svoja pravila u svojoj kuci, razumijes? I od onda ne reagiram zbog mira u kuci...
To je stvar koju trebaš raspraviti s mužem, a ne s nama ovdje. Ja u svojoj kući isto nisam dala da klinci u gostima otvaraju vrata ormara i slično, ne što bi me smetalo, nego da se NJIMA nešto ne dogodi.

Trebala si misliti prije i kad očekuješ malo dijete predškolske dobi, pripremiš se unaprijed i daš mu stva3i koje će ga zabaviti. I s odraslima odmah raspraviš što očekuješ da ne rade. Jer ako dijete u svojoj kući smije zavirivati u ormar, ako kod bake smije, kako da ono zna da to tebe smeta? To je stvar koji trebaju raspraviti ODRASLI na način primjeren odraslim ljudima. Oprosti, tužakanje po forumu mi je nekako nezrelo.

Btw. Što bi učinila da TVOJE dijete kod nekoga napravi takvu stvar? Da li bi se to moglo uopće dogoditi? Što bi bilo da te netko pita"čuj, je li tvoje dijete ukralo pepeljaru babe Marte s mog noćnog ormarića"?