Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: rodilište merkur - dr. fistonic

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno rodilište merkur - dr. fistonic

ima li netko iskustva sa dr.Fistonićem iz Merkura?

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Koliko ja znam dr. Fistonić je privatnik negdje u Preradovićevoj ul., bila kod njega 2 puta prije par godina, bio je OK, ali jako skup. Znam da je prije surađivao s Vinogradskom bolnicom, sad prvi put čujem da je i u Merkuru.

deedee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Meni je vodio cijelu trudnocu i porod u Merkuru. Ne znam da li je jos u Merkuru. Nisam se javila preko dvije godine.
    Istina, skup je.
    U principu je O.K. iako sam imala nekih zamjerki kod poroda.
    Ne znam bas da li je bilo nuzno da idem na drip, htjela sam bez toga proc, no s druge strane dozvoljeno mi je da se krecem do samog kraja, a i muz je bio full time uz mene.
    Sve u svemu, pozitivno iskustvo.

Početno

Meni je dr.Fistonić isto vodio trudnoću, bila sam zadovoljna, a bože moj-skup ali sam se osjećala ko čovjek-ne čekaš u redu, sve ti normalno objasni,ljubazna sestra i ok ordinacija.Inače, on[u] utorkom radi u Merkuru, ostale dane drži privatnu ordinaciju u Preradovićevoj. Slovi ko veliki stručnjak. 8) 8)

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

dobro, koliko je to skupo, koliko je pregled trudnički kod njega?

deedee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ne sjecam se dobro, no mislim da je pregled oko 400-500, a onda jos i ultrazvuk koji ti svaki put radi, pa se nakupi. Ne sjecam se bas tocnih iznosa.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam za obični pregled (nisam bila trudna )i bris cerviksa koji sam sama nosila u Rockfellerovu prije 9 godina platila 550 kn. Točno se sjećam jer nisam imala dovoljno love, pa sam još morala ići na bankomat i bilo mi je užasno neugodno, pa poslije više nisam htjela ići.
    A da je doc dobar, dobar je.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Amelie32 prvotno napisa
    Točno se sjećam jer nisam imala dovoljno love, pa sam još morala ići na bankomat i bilo mi je užasno neugodno, pa poslije više nisam htjela ići.
    A da je doc dobar, dobar je.

Ovo se i meni kod njega dogodilo. Bilo je: zemljo, otvori se!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno curke

Evo vam točne i svježe informacije o Fistoniću. Ja sam sad trenutno kod njega, termin mi je za 20-ak dana. svaki pregled sa ultrazvukom je 350 kn. Ne znam da li je spustio cijenu ili šta, ali ne čini mi se skupo. Prije njega sam bila kod Harnice u Dupcu pa mi je uzimala 400 kn, a nema mogućnost odlaska s tobom na porod! Od 8. mj. trudnoće se na pregledu radi i CTG koji je 100 kn. To je to. (Felix editirala dio koji se kosi s pravilima foruma) Neću ga previše sad hvalit da ne bi poslije ispalo da me (Felix editirala nepristojnu rijec) na porodu.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Eh da curke, vama kojima je vodio trudnoću i bio na porodu, trebale ste napisati koliko ste platile za to prisustvo na porodu. Mislim , nadam se
    da je to OK.

deedee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Poslala sam ti PP sa informacijama.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Amelie32 prvotno napisa
    Eh da curke, vama kojima je vodio trudnoću i bio na porodu, trebale ste napisati koliko ste platile za to prisustvo na porodu. Mislim , nadam se
    da je to OK.
    ne, nije u redu. molim vas da se suzdrzite od komentiranja, preporucivanja i sl. lijecnika koji naplacuju svoje prisustvo na porodu. radi se o ilegalnim aktivnostima kojima nije mjesto na forumu udruge roda.
    svaki takav post odmah brisem.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Cure ispričavam se, ja sam gornji post mislila ironično. Protivnik sam bilo kakvog podmićivanja.

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema smisla otvarati novi topic pa se nadovezujem na ovaj.
    Obzirom da me čeka porod na Merkuru i da postoje šanse da završim na carskom, zanima me kako to izgleda tamo?
    Kada mogu dobiti bebu, da li je tamo možda isti sistem kao i u Petrovoj da su bebe stalno pored mama, šta je sa dojenjem, koliko dugo ste bile u bolnici nakon carskog...?
    Sigurno će mi još pasti na pamet stotinu pitanja pa vas molim da napišete sve čega se možete sjetiti i šta bi mi moglo koristiti.

hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Koliko mi je poznato, uobičajena praksa naših bolnica za porod na carski rez je da ste oboje 8 dana u bolnici (znam jer mi je to moj gin rekao kad sam bila trudna). Ipak, ne znam kako stvar funkcionira jer je princeza odlučila izaći ranije, pa je bila sitna, a ja imam široku zdjelicu (tako su mi rekli u bolnici), i obavili smo vaginalni porod.
    Bilo bi ti najbolje da sve detalje oko poroda i boravka u bolnici pokušaš razjasniti sa svojim gin. On je tu da te vodi kroz trudnoću i daje ti sve informacije, za to i prima plaću
    A zašto ideš na carski, ako nije tajna ?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I mi smo bile u Merkuru, ali je standardna procedura da se nedonoščad ekspeditira na Rebro u inkubator, jer tamo imaju bolju neonatologiju, ili ako je Rebro puno (tako je bilo nama) šalju ih u Vinogradsku. Doslovce sam poljubila spakiranu bebu i nisam je vidjela 3 dana (osim na slikama, koje mi je MM svakodnevno donosio friške), dok nisam izašla iz bolnice pa pravac Vinogradska

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

neće moja beba biti nedonošče
    Danas smo punih 35 tjedana i procijenjena težina je malo iznad 2900 gr.

Ja ću se do kraja nadati da neću na carski, ali ta mogućnost postoji zbog težine bebe a i zbog povijesti bolesti (višegodišnji sterilitet, niz postupaka vantjelesne oplodnje, ostala trudna nakon IVF/ICSI postupka u Mariboru)
    pa bih htjela biti pripremljena na sve.
    I bez obzira što imam odličnog liječnika u kojeg imam apsolutno povjerenje i koji godinama daje odgovore na sva moja suluda pitanja, forum je uvijek bio mjesto gdje sam puno toga korisnog čula, naučila, dobivala pametne savjete. Zato pitam tu

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj lara01 prvotno napisa
    neće moja beba biti nedonošče
    Danas smo punih 35 tjedana i procijenjena težina je malo iznad 2900 gr.

Ja ću se do kraja nadati da neću na carski, ali ta mogućnost postoji zbog težine bebe a i zbog povijesti bolesti (višegodišnji sterilitet, niz postupaka vantjelesne oplodnje, ostala trudna nakon IVF/ICSI postupka u Mariboru)
    pa bih htjela biti pripremljena na sve.
    I bez obzira što imam odličnog liječnika u kojeg imam apsolutno povjerenje i koji godinama daje odgovore na sva moja suluda pitanja, forum je uvijek bio mjesto gdje sam puno toga korisnog čula, naučila, dobivala pametne savjete. Zato pitam tu
    lara
    Ja sam 30.06.2006. rodila na carski u Merkuru.
    Izašla sam doma 5. dan. Rodila sam u petak popodne, i do nedjelje ujutro sam bila na intenzivnoj gdje su mi samo donosile bebu da ju vidim a onda od nedjelje je bila samnom cijelo vrijeme kad su me preselili na rodiljni odjel. Bolje je ostati koji dan intenzivnom jer ti tamo sestre puno pomažu kod ustajanja i pranja što nećeš dobiti na odjelu, a vrijeme ti brzo prolazi tako da je u biti sve ok. Bolnica je kao i svaka druga, iako sam i ja prvu bebu rodila u Petrovoj na carski i tamo je bolje jer nas ne miješaju sa rodiljama s prirodnog poroda i tamo je bila bolja skrb. Ali u Merkuru sam bila jedan dan kraće u bolnici. Ako trebaš još nešto slobodno pitaj.

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Injica hvala
    ako se ništa ne dogodi (moja beba odluči van), u ponedjeljak sam na Merkuru. Skulirala sam se i prihvatila tu opciju carskog, pa ćemo vidjeti šta i kako će biti.
    Iz ove kože ne mogu, imam povjerenje u svog liječnika i sigurna sam da će izabrati najbolju soluciju za bebu i mene.
    Super mi je vijest da si već za 5 dana bila doma.
    Kako ti je s dojenjem?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ja sam 20.6. rodila na carski u merkuru. bio je ponedjeljak i u utorak su me sa intenzivne prebacili na odjel babinjača. tamo te niko ne pita dal se možeš dići ili ne. nisam se usudila piti vodu jer mi je bilo zlo od pomisli da bi trebala ići pišat :shock:
    bebe su nam donjeli pokazati u ponedjeljak u 5 popodne na intenzivnu i u srijedu (dakle dan drugi) su nam ih donjeli na dojenje.
    pripremi se da je na odjelu babinjača vruće za krepat i to mi je bilo prstrašno. curilo je i sa nas i sa beba.
    doma se ide 5. dan ako je sa tobom i bebom sve ok. ako imaš konce za vađenje dođeš 8. dan da ti ih povade.
    doktori su odlični, svi do jednog i pristupačni ali sestre su ko čuvarice zatvora i deru se na koga stignu i kad stignu.
    sada se više ni ne mogu sjetiti te boli kada sam se probudila na intenzivnoj a znam da me bolilo za umrijet jer sam imala jako veliki rez. al sve prođe kad dboješ svog
    sretno

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, samo još jedno pitanje.
    Gdje su nam muževi?
    Mogu li biti negdje u blizini operacione sale i da li im sestre pokažu bebe?

puno hvala

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

muževi stoje u hodniku ispred tog nekog odjela di su desno babinjače a lijevo rađaona intenzivna itd.
    taj hodnik je od mutnog stakla i odmah preko puta klupice u hodniku je soba za bebe a druga vrata u hodniku lijevo je operacioni dio. tako da kad bebu nose u sobu za bebe vidiš ju i vidiš stalno mooving u tom hodniku. ali kad bebu srede u operacionoj donesu ju odmah pokazati tati. moju malu su pokazali MM odmah.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

i još nešto. pripremi se da je na babinjačama pakleno pakleno pakleno vruće. da nema klime, da nesmiješ spuštat rulete da zakloniš sunce zbog žutice (tako smo mi dobile po nosu od glavne sestre), da nemožeš imat otvoren prozor i vrata od sobe da prostruji zrak radi beba, da ležiš na plahti ispod koje je guma i da si mokra ko pseto (naravno da ti niko te mokre znojne plahte ne mijenja dokle god si tamo-samo krvave) i da curi i curi doslovce znoj s tebe. na hodniku nevole baš da se stoji a to je jedino mjesto gdje možeš barem disat da nije tako strašno vruće. sve u svemu za ispalit.

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gala, puno hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •