Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2507

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći 2.dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala Tang

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Bok curke Novija sam na forumu tako da se još snalazim što gdje piskarati U petom mjesecu smo trenutno tako da će biti zimski bebač.

Moje prvo pitanje - pijete li vi kavu? Onako pravu kofeinsku? Našla sam po netu puno toga protiv kave, pa opet i postove poput trebali bi smanjiti na dvije tri šalice dnevno (??). Za sada sam se prebacila na beskofeinsku, ali nekada bih baš srknula pravu tursku.

Mome doktoru je više manje svako moje pitanje bedasto i što god ga pitam sve ja mogu (od svih ljekova u ljekarni do bilo kojeg sporta) tako da bih ipak čula iskustva iz prve ruke

Pozdrav još jednooom

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Zarica prvotno napisa Vidi poruku
    Bok curke Novija sam na forumu tako da se još snalazim što gdje piskarati U petom mjesecu smo trenutno tako da će biti zimski bebač.

Moje prvo pitanje - pijete li vi kavu? Onako pravu kofeinsku? Našla sam po netu puno toga protiv kave, pa opet i postove poput trebali bi smanjiti na dvije tri šalice dnevno (??). Za sada sam se prebacila na beskofeinsku, ali nekada bih baš srknula pravu tursku.

Mome doktoru je više manje svako moje pitanje bedasto i što god ga pitam sve ja mogu (od svih ljekova u ljekarni do bilo kojeg sporta) tako da bih ipak čula iskustva iz prve ruke

Pozdrav još jednooom
    Meni je ginekolog rekao da mogu dvije šalice dnevno.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam pila salicu do dvije dnevno. Al uglavnom s aparata/iz kafica. Pila bi i tursku doma, al mi nekako nije prijala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •