Nisam imala bolove, al ruka mi je definitivno ponekad trnula po noci pred kraj trudnoce. Narocito ona na kojoj je bio neki prsten. Ako imas kakav prsten, skini. Al trnula je i bez prstena. Vise mi uopce ne trne. Ne znam kad je prestalo, mislim da odma poslije poroda.
Nemam nikakvo prstenje na prstima, tako da to nije problem. A što se tiče utrnutosti to bi još i mogla ignorirati i spavati, ali bol je baš iritantno jaka
Prvo utrne pa boli? Sad mi zvuci ko da je i mene znala bolit, al nisam skroz sigurna. Ko da je proslo sto godina Mislim da je to normalno, al da budes mirna, najbolje da pitas doktoricu opce prakse ili ginekologinju.
Prvo utrne pa boli? Sad mi zvuci ko da je i mene znala bolit, al nisam skroz sigurna. Ko da je proslo sto godina Mislim da je to normalno, al da budes mirna, najbolje da pitas doktoricu opce prakse ili ginekologinju.
Da, počne trnuti i onda se bol počne širiti od šake mišićem do lakta. Morat ću sutra navratiti kod doktorice ili pričekati pregled u petak pa pitati gin.
Ah, nadam se da ću i ja tako zaboraviti na tu bol čim prođe