Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Priziv savjesti kod farmaceuta, kod hormonalnih terapija za zdravstvena stanja...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Slučajno sam naišla da se o temi koja me dosta zanima piše na ovom forumu. Šokirana sam količinom zlih komentara ovdje iznesenih u slučaju farmaceutkinje i ljekarne . Prestrašno, zanimljivo mi je kako ljudi koji se navodno bore za nečija prava dokidaju određena prava drugim skupinama ljudi samo jer njima tako odgovara. Još k tome se smatraju stručnima davati komentare vezane uz zakone RH, propise HLJK, a da ne govorim i rasprave oko medicinske struke, očito bi se danas svi igrali liječnika, fatmaceuta, učitelja i tko zna čega sve ne....

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Zizzy prvotno napisa Vidi poruku
    Slučajno sam naišla da se o temi koja me dosta zanima piše na ovom forumu. Šokirana sam količinom zlih komentara ovdje iznesenih u slučaju farmaceutkinje i ljekarne . Prestrašno, zanimljivo mi je kako ljudi koji se navodno bore za nečija prava dokidaju određena prava drugim skupinama ljudi samo jer njima tako odgovara. Još k tome se smatraju stručnima davati komentare vezane uz zakone RH, propise HLJK, a da ne govorim i rasprave oko medicinske struke, očito bi se danas svi igrali liječnika, fatmaceuta, učitelja i tko zna čega sve ne....
    Ja sam mag. pharm. i radim u ljekarni. I ukinula bih mogucnost priziva savjesti opcenito. Ako ne mozes raditi svoj posao, promijeni struku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •