Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Priziv savjesti kod farmaceuta, kod hormonalnih terapija za zdravstvena stanja...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Bio je clanak, kaze vlasnica da zna za priziv savjesti kod te zene. I da su uvijek 2 djelatnika, no taj dan je druga otisla ranije zbog bolesti
    Još bi trebalo dati subvenciju poslodavcu, budući da mora osigurati posebne uvjete rada.

I onda mi je još upitno da li kad zapošljavaš farmaceuta smiješ pitati ima li priziv savjesti, jer što ako ti se potrefi da imaš dvoje s prizivom savjesti, a nisi to znao kad si zapošljavao. Ili smiješ pitati samo ako imaš već jednog s prizivom.
    I opet naravno do kuda smije ići priziv savjesti. Je l bi bilo OK da ja imam priziv savjesti na prodaju dodataka prehrani u apoteci, s obzirom na brojne relevantne studije o neučinkovitosti mnogih od njih? Ili na homeopatske lijekove? Kriterij da nitko nije smrtno ugrožen stoji.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    I opet naravno do kuda smije ići priziv savjesti. Je l bi bilo OK da ja imam priziv savjesti na prodaju dodataka prehrani u apoteci, s obzirom na brojne relevantne studije o neučinkovitosti mnogih od njih? Ili na homeopatske lijekove? Kriterij da nitko nije smrtno ugrožen stoji.
    X-tina. Koji priziv savjesti, pola svake ljekarne su pilule za lilule - matične mliječi, biće i magareća mlijeka imaju . To bi bio priziv razuma / znanja.

Crvka je duboko penetrirala u sve pore - škola - dani kruha - vjeronauk itd. itd.

Sve što smatraš da nije OK - trebaš reagirati, u skladu s nekom razumnom procjenom štete i benefita.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 29.11.2018. at 14:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •