Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: Selektivni mutizam - iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    Majuška, neki roditelji djece s tom dg koje znam išli su ovdje na terapiju: https://www.centarproventus.hr
    Nije velik uzorak, a iskustva su podijeljena: neka su djeca odmah propričala promjenom sredine, dakle polaskom u školi..... a neki smatraju da su bacili novac
    Teško je generalizirati, nije ih puno, pišem samo kao info.
    Hvala! Bili smo tamo no ništa posebno ne nude osim terapije igrom (što najčešće ne rješava problem, iz literature iščitavam)..

Nadam se naći nekog s pristupom poput Lunjinog iskustva.

Još moram Suvag zvati. Ne znam ima li netko sa konkretno ovom dg iskustva sa Suvagom možda

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala! Bili smo tamo no ništa posebno ne nude osim terapije igrom (što najčešće ne rješava problem, iz literature iščitavam)..

Još moram Suvag zvati. Ne znam ima li netko sa konkretno ovom dg iskustva sa Suvagom možda
    Mozda ja brkam pojmove, ali koliko ja znam nasa je terapeutica provodila terapiju igrom- ne znam i kako bi inace tretirala trogodisnjakinju.
    Ali se terapija odvijala u vrticu/ skoli.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa Vidi poruku

Da, ja - s oba sina, tamo smo dulje od 15 godina. Naša iskustva su pozitivna, ali nije bila riječ o selektivnom mutizmu nego zakašnjelom razvoju govora (u paru s drugim smetnjama, neurološkom) kod starijega, a kod mlađega disleksija.

Suvag je svakako dobar izbor jer ima cijeli tim - logopeda, psihologa, neurologa, otorinca, fizijatra (mom starijem je i to trebalo).... Vrijedi otići k njima na dijagnostiku i terapiju iako se dugo čeka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •