-
jelena obuci neprozirne carape! 
ali stvarno, na sto bi se to odrazilo, da su ti noge nedepilirane?
smanjili bi ti placu? stvarno me zanima.
na ovom mom univerzitetu sam bila na ne nekim skupovima sa profesoricama, docenticama matke, informatike, kemije, fizikea, strojarstva, itd.
jedna kolegica sa kemije i ja (a nisam se nista specijalno uredila) smo izgledale kao ali totalno bijele vrane. 
mislim da neke od prisutnih nisu bile ni pocesljane.
(ja to sve primjetim, ali naravno ne vrednujem ljude preko toga)
to spominjem samo zato, jer je bilo vise nego ocito, da one ni najmanje ne drze tih konvencija. a meni se ne cini da im to na bilo koji nacin steti.
jasno mi je naravno da ako si neka menaderica ili vizazistkinja ili slicno u chanelu ili slicnoj koorporaciji da firma ocekuje od tebe da se drzis tih konvencija. ali inace?
osim toga, ljudi dragi ljepota je jedna kategorija koja je ljudima imanentna. eto ja prva ako iskreno pogledam decke koji su mi svidali ili s kojima sam hodala, pa..to su bili sve lijepi
primjerci slicnih "tipologija".
u smislu kemije privlacnosti izgled igra odredenu ulogu i kod muskaraca i kod zena. tako da je i to jedan faktor koji utice na nase povinjavanje konvencijama ljepote.
problem nastaje onda, ako si kao zena mjerena jedino kroz to.
mozda je istina to sto ina kaze o geografskim razlicitostima, ali ja stvarno ne vidim da vecina ljudi oko mene radi extenzije trepavica i ostala cudesa. tko se depilira ili ne bas ne proucavam...
a sumnjam da i vecina zena sljedi one youtuberice koje za "prirodni" izgled stave 25 preparata dekorativne kozmetike na lice. mislim davno sam kupila knjigu bobbi brown o sminkanju i to su vrlo razumni i prakticni savjeti.
taj kardashian svijet koji ja na mnogim razinama nalazim uzasnim, po meni uopce nije norma. samo se zbog medijske prisutnosti takvim doima.
Posljednje uređivanje od seni : 12.04.2019. at 16:52
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma