Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1256

Tema: Volite li se sminkati (s naglaskom na puder)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja nisam baš tako sigurna u to, kad se u običnim temama na forumu poistovjećuje nedepiliranost sa nehigijenom, a neofarbana kosa sa zapuštenošću.
    Misli, nije svatko od nas Francis MyDormand da si može priuštiti biti ekscentričan.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam baš tako sigurna u to, kad se u običnim temama na forumu poistovjećuje nedepiliranost sa nehigijenom, a neofarbana kosa sa zapuštenošću.
    Misli, nije svatko od nas Francis MyDormand da si može priuštiti biti ekscentričan.
    Takoe! Mima, ti i ja smo mora bit slični oni psiho tipovi - jesi ti Arhitekt?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa sigurno da ima ljudi, pogotovo žena, koje tako misle. Ali činjenica je u biti da se možeš ne depilirat i nikome ništa. Šta mene briga šta se tri ženske zgražaju? Na šta mi to u životu točno utječe? Drugo je ako želiš po svome, a da te ljudi ipak konsenzusom smatraju dobroizgledajućom. To je već zeznuto, ali ne može se imat sve u životu.
    Posljednje uređivanje od vertex : 12.04.2019. at 15:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •