Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1256

Tema: Volite li se sminkati (s naglaskom na puder)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A 30 posto unisex novina zadivila firgurom ili promasila kombinaciju za ozbiljene zene a 10 posto vakula najavio losevrijeme a one dizu temp. Decko dana je samo mali pokusaj izjednacavanja al opet po bedastocama. a moj misicavi feminist je vjezbao za ulogu u filmu tarzan...ko sto se de niro debljao za uoge .

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    A 30 posto unisex novina zadivila firgurom ili promasila kombinaciju za ozbiljene zene a 10 posto vakula najavio losevrijeme a one dizu temp. Decko dana je samo mali pokusaj izjednacavanja al opet po bedastocama. a moj misicavi feminist je vjezbao za ulogu u filmu tarzan...ko sto se de niro debljao za uoge .
    to se slazem. no te su novine na mnogim razinama postale tako jezive, da ih je uopce vise ne citam.
    razumijem ja ina sto ti kazes i na globalnom novou se s tobom slazem. jer taj pristup (megan napravila UZASNU gresku- bijele carape zute cipele ) je zaista prisutniji svuda oko nas u mnogo vecoj mjeri nego ikada. (to ide u ruku pod ruku sa sve jacim raslojavanjem drustva zapadnih civilizacija na svim nivoima: financijskom, obrazovnom, kulturnom...) i mene to isto tako nervira.

ono sto zelim reci jest to, da u svemu tome jedinka ipak ima vecu slobodu, nego sto ju je ikada imala. (samo svaku slobodu moras zaraditi nijedna nije servirana na pladnju)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •