Pokazuje rezultate 1 do 50 od 65

Tema: Ljetovanje,al ne na moru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mi se kupamo od kraja travnja kad je more 19, 20 stupnjeva. Prosle godine je more 2.6. u mom mjestu na ma rivijeri bilo 23 stupnja. Slovenija je u lipnju jako lijepa, i rado bih opet isla. Ali da je toplija nego Dalmacija, a stvarno nije... A privatni smjestaj tu gdje sam ja nades od 40 eura za noc za obitelj s dvoje djece. A onda lijepo svaki dan odes u drugi restoran na rucak...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Mi se kupamo od kraja travnja kad je more 19, 20 stupnjeva. Prosle godine je more 2.6. u mom mjestu na ma rivijeri bilo 23 stupnja. Slovenija je u lipnju jako lijepa, i rado bih opet isla. Ali da je toplija nego Dalmacija, a stvarno nije... A privatni smjestaj tu gdje sam ja nades od 40 eura za noc za obitelj s dvoje djece. A onda lijepo svaki dan odes u drugi restoran na rucak...
    ovo sam se baš ja pitala, zašto u hotel radi obroka. Nama su hot.sobe premale otkako djeca više nisu babaču i radije uzimamo apartmane a ručamo vani gdje se zateknemo. :-9

Uživajte Vrci!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    ovo sam se baš ja pitala, zašto u hotel radi obroka. Nama su hot.sobe premale otkako djeca više nisu babaču i radije uzimamo apartmane a ručamo vani gdje se zateknemo. :-9
    Moj sin nas stalno ispituje da kad ćemo mi jednom i u neki hotel on voli hotele. Ali budući da ne odlučuje on, nego ja, do daljnjega uglavnom uvijek idemo u privatni smještaj (apartman ili sobu). Osim što su jeftiniji, ugodnije se osjećam u takvom ambijentu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •