Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Mrlje od detergenta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom teta u kem mi je rekla da misli da je boja izgrizena i da jedino mogu obojati kombinezon, no da ona ne zna kako ce lyocell reagirati na iskuhavanje. Sastav je 70% lyocell, 30% lan. Citam da je lyocell isto prirodna tkanina... mislim da cu naprosto dati pobojati i nadati se najboljem

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Liocel je celuloza tj. drvo. Nisam nikad probala prati na više od 60oC, ali nemam vlastitog iskustva.

Ovdje sam našla nešto o tome kako doma ofarbati takvu vrstu tkanine, pa vidi, ali ja ovo ne bih doma radila jer se koristi lužina: https://www.ehow.com/how_8635535_dye-tencel.html

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Liocel je celuloza tj. drvo. Nisam nikad probala prati na više od 60oC, ali nemam vlastitog iskustva.

Ovdje sam našla nešto o tome kako doma ofarbati takvu vrstu tkanine, pa vidi, ali ja ovo ne bih doma radila jer se koristi lužina: https://www.ehow.com/how_8635535_dye-tencel.html
    cuj tu isto pise da se dobro boji s bojama koje se koriste za pamuk i sl, pa cu probati ovu iz dma, koja se koristi na 40 i nadati se najboljem.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    cuj tu isto pise da se dobro boji s bojama koje se koriste za pamuk i sl, pa cu probati ovu iz dma, koja se koristi na 40 i nadati se najboljem.
    Super. Sretno i dojavi rezultate.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •