Munkice, tako je i nama s Lazarom. Sisa, kaka, piški, ali jednostavno je manja beba. Sad zadnjih mjesec dana je barem u graf ušao hahaha. Na toj app kako upisujem težinu i dužinu, stalno je bio izvan grafa dolje. Sad je došao do njega, samo je ispod prosjeka.

Hulahop, meni je L do 5. mjeseca imao grčeve otprilike 4 puta tjedno. Grozno je kad tako neutješno plaču, nadam se da će vas to zaobići. Ali prođe.
Što se šavova tiče, ja sam samo stalno ispirala i pazila da su uvijek suhi. I čestitke na bebinih prvih tjedan dana. Naviknut ćeš se na nespavanje i na često dojenje. Drago mi je da beba napreduje i da vam lijepo ide, a ovi savjeti o dohrani preko telefona.. ah.

Character, nek si se naplesala i ispjevala, baš dobro. Opuštanje pred porod.
Najbolje bi bilo da prestaneš osluškivati i čekati, ako možeš. Doći će beba kad bude spremna.

Meni su mučnine i dalje tu, nadam se da ću ih se brzo riješiti. Na pregledu sam za 2 tjedna. Jedva čekam da vidim bebicu.
Ja se baš veselim što je petak! Večeras ću se samo zavući pod deku i uživati sa vanjskom i unutarnjom bebom i mužem i ne misliti kako se moram probuditi i spremiti za posao. Volim ja raditi ali baš sam se umorila ovaj tjedan haha. Sutra sam opet u akciji, smislit ćemo nešto da odemo negdje na izlet. Samo da nas kiša ne zezne previše. U nedjelju idemo u dvorac kraljevske obitelji, u planu mi je uhvatiti neku ekstra kul kraljevsku stolicu da slikam L u njoj.