Tu smo za poddrsku jedne sa druge. Mi smo iz makedonije. Ovde svaki doktor nekako ignorise nas problem, moram traziti pomoc van. Jer sa vase dete sve ostalo je u redu?
Tu smo za poddrsku jedne sa druge. Mi smo iz makedonije. Ovde svaki doktor nekako ignorise nas problem, moram traziti pomoc van. Jer sa vase dete sve ostalo je u redu?
Pozdrav svima!
Naletila sam na ovu temu budući da sam i sama mama dječaka rođenog bez šakice.Željela bi pozvati sve koji dijele istu priču da se priključe grupi koju smo kreirali s ciljem povezivanja djece s različitim ekstremitetima (gornjim ili donjim) i njihovih roditelja na području Hrvatske. Ideja je da se skupimo na mjestu na kojem ćemo dijeliti iskustva, stvarati nova prijateljstva i biti si međusobna podrška.
Dobrodošlii su i stariji uzrasti koji su spremni podijeliti vlastita iskustva i biti podrška našim mališanima.
Grupu potražite na facebooku pod nazivom: LFP Croatia Chapter
Evo i direktan ink na grupu, ako forum podržava linkove: bit.ly/luckyfin
Slobodno shareajte ako nekog znate, puno će značiti. Hvala!![]()
Nekoliko sam godina radila s kolegicom koja nije imala desnu šaku. To joj nije smetalo da završi fakultet iz STEM područja i radi u eksperimentalnom laboratoriju gdje je trebalo sastavljati uređaje i aparature uz korištenje raznog alata. Nikad nije tražila pomoć, čak je odbijala naše pokušaje priskakanja u pomoć kod šarafljenja. Sve je mogla sama!