Pokazuje rezultate 1 do 50 od 95

Tema: Porod u Njemackoj i HRV birokracija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Za to što ti tražiš, mislim da si na krivom mjestu, imaš na facebooku one neke grupe Hrvata u NJemačkoj i možda tamo možeš naći informaciju koju tražiš

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Za to što ti tražiš, mislim da si na krivom mjestu, imaš na facebooku one neke grupe Hrvata u NJemačkoj i možda tamo možeš naći informaciju koju tražiš
    Hvala na savjetu. Ideja je dobra, ali hrvati u njemackoj su vec u njemackoj pa vec imaju zdravstveno. A vjerujem da o porodu i svemu vezanom za trudnocu najbolje informacije mogu dobiti ovdje. Isto tak, jos je rano, vec sam zavrsila na hitnoj zbog krvarenja, pa ne bih tako javno objavljivala trudnocu. Ovdje je to ipak anonimno i ne prijeti mi osuda od obitelji ako se nesto izjalovi

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Damaiondie prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na savjetu. Ideja je dobra, ali hrvati u njemackoj su vec u njemackoj pa vec imaju zdravstveno. A vjerujem da o porodu i svemu vezanom za trudnocu najbolje informacije mogu dobiti ovdje. Isto tak, jos je rano, vec sam zavrsila na hitnoj zbog krvarenja, pa ne bih tako javno objavljivala trudnocu. Ovdje je to ipak anonimno i ne prijeti mi osuda od obitelji ako se nesto izjalovi
    Ti Hrvati koji su već u Njemačkoj i imaju zdravstveno prošli su cijeli put od toga da su prvo u Hr pa su zatim došli u Njemačku i sređivali svoj status, možda naiđeš na korisne savjete ako pristupiš nekoj takvoj grupi. Što se tiče problema neanonimnosti na Facebooku, to možeš riješiti tako da si otvoriš anonimni profil i koristiš ga za informiranje o temama za koje ne želiš da znaju ljudi koji te poznaju IRL.

Krađu mobitela u bolnici - nadam se da si prijavila policiji.

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Hvala Vam na savjetu. Ako ne uspijem dobiti informacije ovdje, morat cu tako.

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    Krađu mobitela u bolnici - nadam se da si prijavila policiji.
    Bila sam dijete u djecjoj bolnici na zatvorenom odjelu. Osoblje mi nije dozvolilo da zovem policiju! Uvjeravali su me da nikad nisam ni imala mobitel!
    Ukraden je u tih par min koliko je trebalo da nas 3djece sestra izvede iz sobe i izvaze u drugoj prostoriji.
    Ukrao ga je netko od osoblja jer su sve okolo bile bebe, a posjete iskljucivo izvan odjela na hodniku. Nitko bez kljuca nije mogao unutra. Sto je svakako pridonijelo mojim strahovima od bivanja sama u bolnici bez da se ikom mogu javiti i reci sto se dogodilo.
    Nakon toga sam pozive od oca iz njemacke primala na fixni telefon na odjelu, uz nadzor djelatnika i prekidanje razgovora cim bih se ocu pozalila na nesto.
    Kad mi je rekao da je izbio pozar u kojem je potpuno izgorila kuca u kojoj sam zivjela s majkom, istrgnuli su mi tel iz ruke i doslovno me po podu vukli u sobu dok sam vristala i plakala. Danima nisam znala da li mi je majka ziva.

Imam strasne traume. Nikad nisam bila postedena zlih ljudi i zlostavljanja na svim mogucim aspektima zivota. Pokusavam svoje dijete postediti strahota i prekinuti taj niz uzasa koji mi se cijeli zivot dogadaju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •