Pokazuje rezultate 1 do 50 od 764

Tema: Odbrojavanje 5/2020 by Klooo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2021

Početno

Kuzim skroz. Ja isto vidim da smo bas sve nekak bez one prave nade za odbrojavanjem. Ja sam pocela i sve rjede piskit i LH i HCG, nekak sam se smirila, necu rec odustala, jer srce nece nikad odustati, ali nema onog veselja optimizma i nadanja kao prve cikluse, kad sam vjerovala da je eto bas sad dobitno.

Mislim da je lijepo sto smo si ovdje podrska, makar i ne pisale cesto, ali cisto da znas da postoji negdje netko tko te razumije i podrzava [emoji1317]

Nettko je pitao zasto cekamo tak dugo za spermiogram - decko je rekao da nam hoce dati godinu dana, pa ajde, njemu za ljubav

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Citiraj pas koji ne laje prvotno napisa Vidi poruku
    Kuzim skroz. Ja isto vidim da smo bas sve nekak bez one prave nade za odbrojavanjem. Ja sam pocela i sve rjede piskit i LH i HCG, nekak sam se smirila, necu rec odustala, jer srce nece nikad odustati, ali nema onog veselja optimizma i nadanja kao prve cikluse, kad sam vjerovala da je eto bas sad dobitno.

Mislim da je lijepo sto smo si ovdje podrska, makar i ne pisale cesto, ali cisto da znas da postoji negdje netko tko te razumije i podrzava [emoji1317]

Nettko je pitao zasto cekamo tak dugo za spermiogram - decko je rekao da nam hoce dati godinu dana, pa ajde, njemu za ljubav

ajme koje olakšanje kad vidim da nisam jedina

Meni optimizam nekak sa svakim ciklusom sve više opada... sljedeći mjesec će i službeno biti točno godina dana da bezuspješno pokušavamo MPO.
    Od "vi ste zdravi, tu neće biti problema, kandidati ste za inseminaciju" pa sve do "od 15 oocita ne možemo dobiti niti jedan kvalitetan zametak"

Prvi put sam čula i da imam policistične jajnike (ili polifolikularne kako mi je jedan doktor rekao), a menstruacije uredne, svi hormoni savršeni, tjelesna težina normalna, šećer super, ...

Trenutno uzimamo nekakve suplemente u nadi da će nam to pomoći, a i uzet ćemo predah i otići na godišnji jer zadnja dva pokušaja hvatanja prirodnog ciklusa su nas baš iscrpili.

Relativno sam nova na forumu, a ova podrška baš dobro dođe.

Sretno svima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •