-
Pozdrav!
Pozdrav svima! Citam vas jaaaako dugo, ali sam se tek nedavno reg. Htjela bih sudjelovati u razgovorima o potpomognutoj, ali nemam dovoljno postova
-
Možes sudjelovati. Samo otvori temu koju zelis i pisi.
-
A ne moguuu ....Temaotpomognuta u Makedoniji:..pisala sam tamo ali mi odgovor već danima nije pušten. Trenutno sam na postupku tamo i mislim da mi je najpametnije uključiti se u taj razgovor gdje sve prolazimo isto, a ne otvarati novu temu koja će se ponavljati.
-
Prvi postovi prolaze provjeru. Napiši tamo opet i pričekaj dan-dva. Mozda admin tog podforuma nije stigao odobriti post.
-
Beti3 ima li neki drugi nacin da se javim adminu da me pusti u grupu ? Proslo je vise od 2tjedna , a nikakvog pristupa ili odgovora .
-
Pitala sam ih na temi o Makedoniji.
-
Pozdrav, ja ti htjela poslati inbox ali pise da ne dozvoljavas privatne poruke. Poruke bi ti trebale biti vidljive nakon nekih 10 postova. Imaš li kakvih pitanja? Zanima li te nešto posebno?
-
Pozdrav, da upravo kako je i mala85 navela, poruke privatne ti se ne mogu slat a i moras bar 10 postova imat da postanes vidljiva , naravno nakon sto admin odobri.
-
Hvalaaa na pomoci!! ❤️❤️. U grupi sam
-
Sada si skupila 10 postova i tvoje poruke ćemo odmah vidjeti. Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma