-
Problemi s dojenjem
Pozdrav!
Imam kcer od 3 i pol mjeseca (7kg, rodena s 3kg) koja je od prvog dana super prihvatila dojenje do otprilike mjesec dana starosti kada su krenuli grčići. Oni traju već 2 i pol mjeseca, no osim uobičajenih simptoma, odbija dojku, tj želi jesti no kada krene jesti kao da ju nešto štrecne i krene plakati. Problem je u tome što se to prvo događalo otprilike jednom tjedno, onda sve češće, sada smo došli do tog da se jednom dnevno na taj način borimo s hranjenjem. Davala sam joj izdojeno mlijeko na bočicu no od zadnjeg puta je prošlo više od 2 tjedna tako da nije do bočice. Većina hranjenja je ok, prođe bez ikakvog problema i onda se dogodi jedno do 2 dnevno kada kategorijski odbija jesti, ponekad podrigne, pusti vjetar tokom hranjenja, ponekad ništa od toga. Najveći problem je u tome što sam ja do sada imala 6 puta začepljene dojke od kad su krenuli grčići, predzanji put prije 2 tjedna, zadnji put prije 3 dana i sada opet. Izjadalicom ne mogu izvući mlijeko kad se to dogodi, ručno isto ne ide, moram se samo nadati da će ona surađivati i izvući to na vrijeme.
Ne znam što da još probam da olakšam cijeli taj proces, ne zelim prelaziti na kompletno izdajanje jer mi je apsurdno da imam posrednika izmedu sebe i kcerke u obliku bocice. Probala sam sve moguce polozaje za dojenje, jednom funkcionira jedan, jednom drugi, treci put niti jedan. Kupus mi je vec pod normalno u kuci. Nekako sam se nadala da ce do sada ti grcici prestati, ima li neki pokazatelj da to sve dolazi kraju? Jenjava li to postupno ili odjednom?
Svaka pomoć je dobrodosla.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma