Little help, prilično sam ovisna o toj stvarčici,a sadašnji nam se sa više padovaraspao.Da li mi možete preporučiti neki dobar, a preko kojeg se ne razgovaraju svemirci
D ne šumi itd.... ?
Little help, prilično sam ovisna o toj stvarčici,a sadašnji nam se sa više padovaraspao.Da li mi možete preporučiti neki dobar, a preko kojeg se ne razgovaraju svemirci
D ne šumi itd.... ?
ja sam prije 3 i pol godine kupila od chiccha i dan dans radi , meni je dobar![]()
Tnx, danas u hopping![]()
mislim shopping![]()
ja sam neki dan čula razgovor dvoje susjeda....ajoj......
Cesto to cujem, a nekad mi se zna desiti i da uhvatim neku radio stanicu (lokalnu) ko zna otkud.Peci prvotno napisa
sad mi je lakše...
koliko sam se naslušala razgovora susjeda!!! a da bi stvar bila bolja, od moje do njihove kuće ima cca 10 m!!!
moj prošli (kupljen u turbo limaču, tomy, trajao cca 1,5 god) je kao nešto ''snimao''. uglavnom, posudila sam ga frendici i kaže ona meni da se očito pokvario jer je u jednom trenu na onom parent dijelu čula glas moje svekrve!!!! :shock:
sad imamo neki iz tintilinića, dobar je.
![]()
mi imamo od philips-a i zadovoljni
Tnx cure, kupili mali narančasti od chicca, i it's okaj-za sada, smo se nadam da neću čuti još i preko njega svoju svekrvu :/![]()
svekrve su ti gadna stvar, nakon njigove posjete duša im još neko vrijeme boravi u stanu![]()
![]()
Aha,još kad mi je kat ispod :/
sarasabina 8)
koliko košta taj baby phone od chiccha. Mi smo dobila jedan za poklon od karlove kume, i radio je 1 dan. Pao je na pod i više ne radi a treba nam hitno je sutra idemo na more i pa da čujemo karla kad se probudi. Lanas sam u turbo limaču vidjela od tomya košta 500kn, to mi nekako puno dat, radije onda dam još toliko pa imam onaj s kamerom :/