Ajme, napokon lijepa vijest, odlično!
Ovaj Pernar mi se gadio i ranije, ali koliko mi se sad tek nakon ovoga gadi je stvarno neopisivo.
Ajme, napokon lijepa vijest, odlično!
Ovaj Pernar mi se gadio i ranije, ali koliko mi se sad tek nakon ovoga gadi je stvarno neopisivo.
Pernara najbolje uopće ne komentirati. Jer svako komentiranje njemu ide u prilog.
I ja sam baš presretna, napokon!
Siroti ljudi, kaj su sve prošli..
Pernar je dno dna, koliko zlobe, odvratno..
Mene je, u cijeloj priči, razočarala i stranka Možemo, ali to je sada manje bitno..
Eh, da je samo Pernar, dobro bi bilo. Iza njega je cijela mašinerija sličnih. Baš me zanima tko mu je kartu platio.... Moj bivši šef je govorio da se trag novca uvijek može pratiti, ali treba htjeti.
Kako god - nadam se da je sad gotovo i da će biti dobro za djecu i njihove roditelje.
Mene više strah koliko će sad oni svi skupa biti obilježeni. Koliko će dobiti komentara uživo i na poruke, kako će se govoriti o toj djeci (već sad hrpa komentara ide na neukusne šale o kupnji, dostavi djece i sl)
Drago mi je da je sve napokon završilo i to pozitivno!
No tragično u svemu tome je ta naša situacija u RH s posvajanjima i tu se treba nešto pokrenuti...
Valjda neće napisati, ti kvazi novinari, kada slijeću u Zagreb.
Njima sada treba samo mir, i velikim i malima.
Ipak potpuno ludilo nije pobijedilo! To je svakako sjajno!
Žao mi je što su se svi toliko napatili, pogotovo djeca. Sad trebaju ići kroz period prilagodbe s roditeljima koji su na rubu snaga...
Očito nisam htjela vidjeti da ima prestrašnih ljudi u Hrvatskoj, koji su u stanju popušiti Pernarove narcističke ispade.
Žao mi je što se ovo moralo dogoditi da se sustav malo pokrene.
Ima li netko osobna, pozitivna iskustva s posvajanjem djece iz drugih država/kontinenata? Možda neku preporuku?