Da podijelim s vama danas napravljene polpetice: smiksati u multiju suncokretovih i sezanovih sjemenki i naknadno dodati skuhan ječam. Sve skupa malo zavrtiti u multiju i oblikovati male i tanke polpetice i baciti na malo ulja. mmmmm Bude jako fino.
Da podijelim s vama danas napravljene polpetice: smiksati u multiju suncokretovih i sezanovih sjemenki i naknadno dodati skuhan ječam. Sve skupa malo zavrtiti u multiju i oblikovati male i tanke polpetice i baciti na malo ulja. mmmmm Bude jako fino.
dobar tek
izvinite, a sta su to polpetice? I koliko treba jecma, susama i suncokreta?
Polpete...mislim oblik polpeta, kao male pljeskavice...
ja sam stavila 20 dkg ječma, oko 5 dkg suncokreta i isto sezama...napravila sam ih par jučer, par danas i ostalo zamrznula....
Danas sam radila te polpetice i ispalo je grozno. Napilo se ulja i raspada se. Pojela sam smjesu jer je fina, ali peceno mi je bilo koma.
Ima li netko neke fine polpetice tj popečke, naravno vegetarijanske?
Smile8, i meni se to dogodilo. Fini mi je bio samo onaj prvi sloj, ali iznutra se nisu ispekle, a raspale su se, pa mrvice počele zagarati po tavi. Toliko od mene za ove polpetice.smile8 prvotno napisa
Meni su super popečci od quinoe, prosa ili riže s ribanom mrkvom, lukom, peršinom, uvaljani u brašno (kukuruzno).smile8 prvotno napisa
Probat cu ovih dana. Volim staviti brdo sitnog persina. Vazno je tanko i na malo ulja. Popečci mi uvijek idu super uz kremasti pire krumpir i gusto varivo.Rhea prvotno napisa
I nekakve polpetice od kelja sa zobenim pahuljicama-stave se zlicom u pecnicu i peku se tj suse.
I tak......