Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: Visoka temperatura

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #15

    Datum pristupanja
    Dec 2019
    Postovi
    68

    Početno

    Cure hvala na savjetu. Stvar se dogadja uvijek na istoj cici ali na drugom dijelu. Prvi put je bilo lako i samo otislo prema pazuhu, drugi put iznad bradavice a sada je bilo najkriticnije i prema sredini prsista ( ne znam kako tocnije objasniti). Temp. se penjala i na 40 dok ocito antibiotik nije poceo djelovati pa se krenula spustati. Osjetim taj dio kao naotecen vise nego kao kvrgu, crveno i boli ali nista strasno, ovaj put je bilo i crveno. Uglavnom naotekne i boli jace kad vec temperatura prolazi. Na istom mjestu sam prije par dana imala bas zastoj, bol i kvrga bez temperature i to sam masirala, izdajala, oblozi, maleni cicao i proslo je. Nakon par dana ovo.
    Mozda je vjezbanje krivac, poprilicno se oznojim... Mozda trauma jer uvijek na toj strani tj. cici nosim malca koji je vec tezak 11 kg. A mozda decko i previse cica s obzirom da mu je vec 10 mjeseci tj. nocu svako malo kad ga nesto muci. Ono sto znam je da cu morati nekako smanjiti nocna nacicavanja da mi se barem mlijeko smanji.
    Zena koja predaje o dojenju mi je rekla da sam ocito sklona bakterijskim upalama i da cu morati dojenje privesti kraju... Ne bi ju htjela poslusati. Zelim ga dojiti barem jos pola godine-godinu kad vec tako uziva. Hvala cure jos jednom.
    Posljednje uređivanje od Mila84 : 20.09.2020. at 22:20

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •