rižoto s tikvicama i kobasice.
za desert kremšnite i lubenica.
Printable View
rižoto s tikvicama i kobasice.
za desert kremšnite i lubenica.
ja sam jela vani po običaju :mrgreen:
Varivo od raznog povrća i pohane tikvice. Odoljela sam izazovu za punjenim tikvicama.
burek od gljiva :D
kelj varivo sa mrkvom i krupirom; za desert lubenica i sladoled :)
Punjenu papriku, pire i za desert taškice s pekmezom
proso s porilukom, mrkvom i celerom i uz to faširanci. i popečci od jabuka.
pohane tikvice i juhu
Marko se davi u tikvicama,meso koje je obožavao do neki dan sad više neće
tjah, grozan topik... niko me nije zvao na ručak, a još u srijedu sam napisala da sam gladna.... :(
:lol:
ako voliš burek ispod sača ,domaću mlaćenicu,salatu od domaćeg paradajza i domaćih tikvica, a za desert domaći sorbet od voća iz bašteCitiraj:
sorciere prvotno napisa
I NARAVNO, ako ti nije daleko Sarajevo :mrgreen:
bujrum kod mene
(ali samo sa KIkicom ;) )
ovo meni izgleda super jelo, ali mi nekako premalo. Vise mi je za ove na "dijeti" :lol:Citiraj:
anek prvotno napisa
Jos tikvice kad izdinstas, skupe seeeeee, pa ne ostane nista od njih :mrgreen:
huh, jel mogu ja s svojim kikicima? :mrgreen:Citiraj:
white_musk prvotno napisa
rucala sam prije pet minuta i posla mi voda na usta od ovog tvog posta.
Pohani krmići,pire krumpir sa peršinom,i krastavci sa vrhnjem salata.Za desert sladoled i nektarine.Sutra imamo juhu od ljiva i torteline sa sirom i mislim da ću napravit miješanu salatu
što znači da opet nemam šansi bar dva tjedna... aaaaaaaaa....Citiraj:
ja danas imam za ručak juhu u šalici, s malo kuhane mrkve :mrgreen:
Citiraj:
marta prvotno napisa
Varivo od kelja,mrkve i krompirića. Dodatak mesoljupcima pljeskavice.
Desert lubenica i ostalo voćeeeeeeeeeeeee... :lol:
ćevapi u kajmaku :D
krpice sa zeljem-mljac, mljac, obliz
kovke
dobra ideja, i meni je to jako fino. Sutra na meniju :lol:Citiraj:
krpice sa zeljem-mljac, mljac, obliz
jelda 8) , meni je moja majka jučer dala finog domaćeg kupusića, malo poveću glavicu, al' ne bojim se, sve ćemo potamaniti
Eeeee, ja sam tu nebaždarena :lol: , jedini spas da se ne skuha puno :lol:
Pohani pureći šnicli od jučer i grčka salata sa tjesteninom
Citiraj:
WM da sam ja administrator, zabranila bih ti da postas na ovom pdf
zeno draga, kad ti sve stignes?
da vratim topik u ravnotežu, nakon vajtmask i njezinih delicija :shock: ; kod mene danas ćoravo, prazna tjestenina sa parmezanom :roll:
nemrem, vruće mi :P
Kuhala na poslu špagete, uvaljala pesta, vrhnja za kuhanje i konzervu tune. Uz to šarena salata.
Ova tuna mi je mali odmak jer do sad sam radila samo s pestom i vrhnjem.
Jučer sam pekla one tikvice a la rostiljo :roll: , + još i paprika. Bilo je jestivo, mislim da još moram raditi na tome dok ima paprike na bacanje.
Peceni picek, krumpir salata i zelena salata ...
potpisujem. mislim da bi mogla sama izist sve sto napravim.Citiraj:
kalimero prvotno napisa
Štrkli s prezlima i krastavci s vrhnjem, a od vode u kojoj sam kuhala štrukle
napravila sam juhu :P - s malo naribane mrkve, vrhnja za kuhanje, začina i
kus-kusa. Pojela se.
dinstana riža sa kukuruzom i pohana piletina, sutra tjestenina sa makom i šečerom
žCitiraj:
Nice prvotno napisa
a kako ovo pravis?
jela sam rizu sa svim i svacim al sa kukuruzom jos ne
njam, daj recept
Baš sam to i ja htjela pitati
kako se to praviCitiraj:
kovke prvotno napisa
Pa koliko ja znam, mlado zelje se nareže, prodinsta dok ne omekša i dodaju krpice (vrsta tjestenine) te začini
Ali možda netko da detaljniji ili drukčiji recept
obicni kupus zeleni, onaj za salatu, izrezes ga na kvadratice cmXcm i dinstas na masnoci dok ne postane smedji. ne da izgori nego da skroz uvene i promijeni boju. posebno skuhas tijesto koje ja zovem flekice, a neki krpice. to su ti onako nepravilni komadici tjestenine. naravno moze i neka druga al ovako je autenticno. onda to pomijesas s kupusom i posolis i eventualno popapris.
uglavnom za kupus ti treba malo duze vremena nego za tijesto. otprilike kad kupus padne, ja pristavim vodu. i treba ti puno kupusa, stavim vise od kile za pola kg tjestenine.
ja danas sataraš+riža i filetino classic!
marta tnx :*
jami, njami. Ovo mi je jedno od najdražih jela. Jedino što mm to ne voli pa jako rijetko kuham. Ja radim po "švapski", na kraju dodam i šećera.Citiraj:
marta prvotno napisa
meni je to dovoljno slatko i bez secera. nego nisam nikad probala posecereno, jel to onda ko slatka tjestetenina?
Ma da, bude slatko. Ja šećer dodam tek kad si izvadim u tanjur, ne ranije. U biti, biber ne stavim tijekom kuhanja već si ga svatko stavi naknadno ako želi. Ja volim i biber zajedno sa šećerom. Koja luda kombinacija, ha! :roll:
Ja inače šećerim i tijesto sa svježim kravljim sirom, juhu od rajčice, Tijesto s grizom, i dosta ostalih jela s tijestom. Šta ćeš, kao što sam rekla, utjecaj germanskih gena u meni.
a nista onda, slatko jedem iskljucivo s makom. sa svjezim sirom ne jedemo. najela sam se toga i krumpirpaprikasa ko klinka, jos mi na usi izlazi.