Kombinirani probir u I. tromjesečju
Nakon što sam pročešljala sve teme i ustanovila da ne postoji ni jedna s ovim naslovom (ispričavam se ukoliko mi je nešto promaklo), odlučila sam je započeti. Ponovo sam isčitala postove o amniocentezi i iako sam na nekim stranicama aktivno sudjelovala i pomislila kako sam završila sa svojom pričom nakon što sam AC odlučila odbiti, ipak sam ponovno pod velikim dojmom i javlja se potreba da pomognem poticanjem ove teme.
Imam 40 godina, treća trudnoća, spontana. Nakon odličnih rezultata kombiniranog probira odlučila sam da AC neću prihvatiti. Problem vidim u tome što sam za taj test saznala sama, informirajući se preko neta.
Ne znam koliko trudnica, posebno onih u mojim godinama, zna za taj neinvazivni test (spomenula ga je samo jedna aktivistica na temi koju je započela Barbie dok je čekala nalaze svoje druge AC i to kao nekakav oscar kojeg provode u Austriji).
Molim da se jave sve one koje su taj test napravile, kao i one koje o tome ne znaju ništa, spremna sam podijeliti s njima sve što znam. Rezultati testa toliko su me smirili i mir koji sada osjećam najviše zaslužuje moje nerođeno dijete.Takve osjećaje želim svima. Javite se.
Re: Kombinirani probir u I. tromjesečju
Drage moje.
je li mi možete odgovoriti za koliko vremena su rezultati kombiniranog probira gotovi?
Nisam iz Zagreba, pa ako rezultati nisu gotovi isti dan, da li mi ih šalju poštom?
Thanks.