Re: PRIVATNI DJEČJI VRTIĆI
Citiraj:
ivanak prvotno napisa
Pozdravi svima!
Ja sam rodila svoju princezu 30/04/2007 i već sad moramo razmišljati o jaslicama kad napuni godinu dana :( Naime, nemamo baka servis, jer su bake mlade i još uvijek rade, pa smo primorani dati ju u jaslice sljedeće proljeće.
Zanima me da li netko ima iskustva ili je čuo za neki dobar privatni vrtić koji prima i djecu od godine dana,a da se nalazi u blizini Jaruna, Prečkog, Malešnice, Knežije, Vrbana. Državni vrtić bi pokušali izbjeći, jer smo čuli da je to katastrofa u svakom pogledu.
Bila bih zahvalna na informaciji, jer sam sigurna da bi se već sada trebali predbilježiti za sljedeću godinu.
Hvala unaprijed mamama sa ovakvim iskustvima :)
VITA 30/04/2007 :D
mi smo F dali u privatni vrtić na jarunu (detalje mogu na pp, ako želiš) jer u gradskom nismo dobili mjesto...
definitvno je jednako, a po nekim stvarima i lošije od gradskih...
nikad više svoje dijete ne dajem u mali privatni vrtić... ustvari, jaslice...
imamo loše iskustvo
Re: PRIVATNI DJEČJI VRTIĆI
Citiraj:
ivanak prvotno napisa
Državni vrtić bi pokušali izbjeći, jer smo čuli da je to katastrofa u svakom pogledu.
A zašto katastrofa? Što to obični privatni vrtići imaju a državni nema?
Čak mi se nedavno zgadio jedan jer...Prolazili smo pored njega i vrata su bila otvorena, a kada se ulazi unutra omdah je pod gdje se djeca igraju, igračke, praktički je vrtić na cesti, nema parka...I moje dijete naravno uleti unutra. Ja ga zovnem da izađe, da ne može u cipelama unutra, a jedna od teta kaže, "Ma pustite ga neka uđe." Ja ono ok! On naravno odma na igračke, na što ova grakne na njega da neka ništa ne dira! Ja ga odmah zovnem da izađe i mislim si "Kaj si dijete pozvala da uđe a ne daš mu da dira igračke" I još koza jedna viče za njim (on naravno uplakan, btw, to mi je isto kao da pesu daš da pošnjofa kost a onda mu je uzmeš) "Sad će tebi mama kupiti autić tu u dućanu iza ugla" Popi.... sam, jer od kuda ona zna da ja uopće imam novce za taj auto i da sam ja takva da ću dijetetu kupiti autić kad god on kmekne (baš suprotno, pokušavam ga naučiti da ne može svaki put kad smo vani dobiti neku igračku). I naravno da je onda pored dućana bilo dreke i navlačenja i svega :evil: . I kakva je to odgajateljica??? Tko zna da li uopće je. A znam da taj privatni vrtić košta mjesečno 1800kn!!!