koje pelene vi koristite, osim platnene? ja sam do sada koristila pampersice, ali razocarana sam. svaki put kad mi se mala pokaka, sve izadje na ledja i pokaka cijelu majcu.
Printable View
koje pelene vi koristite, osim platnene? ja sam do sada koristila pampersice, ali razocarana sam. svaki put kad mi se mala pokaka, sve izadje na ledja i pokaka cijelu majcu.
ja, tj. moj sincic, je na platnenima, ali ponekad (npr. proljev ili ljetovanje) zatrebaju jednokratne. moj favorit su pelene iz DM-a (babylove) a nisu lose ni Clever pelene iz Bille.
prebacujem na 'pelene" :)
Mi smo na moru koristili Libero.
nekad davno, prije platnenih koristili smo libero i bili zadovoljni, nisu curile
prije toga pampers, katastrofa
Libero
potpisujem aries24.
dodajem da su mi pampersice smrdile i nikad nisam znala jel se to ukakila ili je to pampers smell.
i danas kada nije u platnenim koristimo Libero iako me ni jedne jednokratne ne zadovoljavaju, sve pustaju gel. fuj!
Meni su ipak najbolje pampersice, od svih jednokratnih koje sam probala. Imali smo ih prošli vikend na putu, zato što smo išli katamaranom pa da torba bude lakša.
Huggies (premium). Nama su izvrsne, i za razliku od Pampersica - ne smrde. Osim kad se ujutro probudi, a pelena veća od guze :mrgreen: .
U nasih 6 mjeseci s jednokratnim pelenama koristila je Pampersice, Libero i Babylove. Pampersice su joj bile najgore - najvise su curile i smrdile :roll:
Libero su se meni najvise svidjale jer su bile nekako najmekse - no zuljale su je oko nogica :/ tako da sam najvise kupovala Babylove.
Mi smo dugo koristili Libero, nešto kratko babylove, a sad smo prešli na pelene gaćice babylove.
Sve su mi dobre.
Babylove su mi malo bolje od Libero pelena jer imaju bolju rastezljivu trakicu iza.
Inače su mi pelene možda par puta dosad procurile, ali uglavnom zato jer ih nisam dobro namjestila (obično kad ga MM presvlači :mrgreen: )
Huggies (premium) nama su zakon !
mi smo od pocetka na Pampersu
Mi smo sada platneni. Prva četiri mjeseca smo koristili jednokratne, a i sada ih koristimo u slučaju putovanja. Meni se čini da tu veću ulogu igra veličina nego vrsta. Kako bi se približavali gornjoj granici kilaže svake bi počele puštati, pa je bolje uzeti one kojima smo bliži donjoj granici. Od svih vrsta koje smo koristili ( Pampers, Huggies, Libero i Alana) najgore su mi legle Pampersice.
Libero, a kad ne kupim njih onda Violeta. pojednako su mi dobre i kvalitetne.
doduše, mi smo se u svibnju skinili iz pelena, ali ih šefica još uvik traži za kakit. neće pa neće u tutu. :roll:
platnene stalno. osim njih, na putu smo potrosili jedan paket babylove, i jos pola paketa alana (one 'ekoloske' - iz dm-a). i jedne i druge su nam bile ok i nisu propustale.
prvih 10 dana babylove koje smo dobili iz DMa
ostalo vrijeme samo platnene
pampers i libero
ocijenila bi pampers 3, a libero 4.
pampers - koma, smrde i cure na sve strane
babylove - dosta dobre, ali im se ono punjenje znalo zgrudat
libero - super
huggies premium - ove sam zadnje otkrila i za sad su mi favorit
Libero i Babylove su super, Pampers su previše plastične pa Tin dobije crvenilo po buši
prvo babylove pa kad je imao tri mjeseca pocele su curiti.onda smo presli na pampers i one su mi smrdile i bile nekako preplasticne. onda smo otkrili libero i s njima sam bila najzadovoljnija od jednokratnih. onda sam otkrila platnene :heart: a kad sam ponekad zbog putovanja i sl ipak stavljala jednokratne onda definitivno libero. najmekse su i nekako najpamucnije :mrgreen:
Mi mješamo , malo Pampers , pa malo Huggies . Huggies izgledaju prirodnije i mekanije , ali za sada smo zadovoljni i s jednim i drugim .
a gdje ima za kupiti tih libero i huggies premium pelena?
inače, koristimo platnene a babylove samo kad idemo doktoru ili po noći (da ga ne budim radi prematanja) i cure nam...
Šimun je do nedavno bio isključivo u platnenim, sada je u Alana pelenama iz dm-a. Cijena je super, i jako sam zadovoljna upijanjem, a i uopče nemaju neugodan miris.
Libero imaš u Metrou i Getrou.A za huggies sam čula da ih ima u Kauflandu.Citiraj:
Thlaspi prvotno napisa
Konzum isto drži Libero pelene.
Kamaris, HM-ove, Rodina pusa, mib, HH, FB, DB, bumgenius, TB,....
+tuta
Platnene - Fuzzi bunz, Mothers touch, swadlbees, berry plush
Jednokratne - huggies...
No, kad se jako, jako pokaka sve procuri kroz jednokratne. Neki dan je MM slikao što je sve stalo u FB inspiriran danom prije onoga što sve nije stalo u jednokratnu... :lol: Slika nije prelijepa, ali govori o moći jedne pocketice.
Mi koristimo babylove i one su mi najbolje od jednokratnih. Dobre su mi još i Libero i huggies ( sa njima nam je bio problem pred kraj nošenja pelena jer nismo mogli nikako pronaći dovoljnu veličinu, najveće su nam bile premale).
Također i Mercatone i Mercator imaju Huggies pelene .Citiraj:
Thlaspi prvotno napisa
prvo pampers par mjeseci,pa smo prešli na libero. puno su bolje.
Beauty Baby (prodaju se u Mulleru). Najbolji odnos kvalitete i cijene, cini mi se.
mi smo u bolnici bili u huggies,a dobili smo puno pampersica pa ih koristimo ponekad po noći,dobre su nam ali smrde kad se beba ukaka.druge nismo ni probali pa ne znam reći kakve su.
Od jednokratnih Libero i one iz Mueller-a, ne znam kako se zovu.
I ja sam bila razočarana s Pampersicama jer su curile.
Baš sam danas razmišljala o tome kako mi svake pelene imaju neku manu... jedino nismo probali platnene jer smo se, nažalost, prekasno o njima informirali, ali nadamo se bit će još bebača pa ćemo biti pametniji :)
PAMPERS- one najobičnije najbolje upijaju od svih ali smrde, Active Fit su najtanje i nekako najbolje stoje, dobre su i Baby dry (Mueller) slične kao Active fit ali malo povoljnije
LIBERO- najmanje smrde, najmekše su, dobro upijaju ali su dosta debele
HUGGIES- pregrube su nam i nekako "prepapirnate"
VIOLETA- probali i hitili cijeli paket u smeće jer je gel izlazio van i prestravili smo se od straha jer joj je guza bila sluzava od toga
BABYLOVE- one najobičnije su dobre ali one Active xxx su mi bezveze, predebele i neupijaju dobro
MUELLER- dosta tanke, ne propuštaju, ali imaju čudan miris i površina im je uvijek mokra kao i guza kad joj skinem pelenu...
FIXIES- kupovali ih par puta u Sloveniji, tu kod nas ih nema, definitivno su najljepše :)
sada smo na MOLTEX Eco i zadovoljni smo, nemaju baš neko čudo onih rastezala i sl. ali zato ne smrde po kemiji, dosta dobro upijaju i ne puštaju gel...
Jeste li probale nove pelene Alana iz DMa? Navodno su ekološke, dobro upijaju, ali mi se čine nekako debele i krute.
Emira, gdje ima za kupiti moltex eco?
probala i Babylove i Libero, ali najbolje su mi Pampers Active Fit. Libero i Babylove su nekako debele, zgrudaju se i ona trakica za ljepljenje na nekima se neće zalijepiti (vjerojatno greške u proizvodnji).
platnene mib i HM
Za prvo dijete sam koristila većinom Libero i bile su nam super,
Pambersice su bile krute i curile na sve strane. Sada platnene nekad kombiniramo s Libero ili onima iz Konzuma
Posle pregrst nezadovoljstva Pampersom presle na Babylove,koje sada kombinujemo sa platnenim Popolini (i pokusajima bezpelenastva)