teta ju povukla za uho za kaznu?
Zadnjih par tjedana moja ljubičica vuče za uši sve u 16. Prvo smo mislili da je to faza, a onda mi neki dan ispriča kak se s prijateljicom igrala skrivača prije spavanja, pa se teta ljutila. Pitala sam ju kaj joj je teta na to rekla, a ona mi veli da ju je povukla za uho. :?
Pitala sam tetu da li se u vrtiću klilnci potežu za uho,a ona veli da klinci SVE rade. Nisam ju pitala direktno da li je ona to napravila jer ne vjerujem da bi mi priznala da je. Kasnije sam maloj objasnila da ju NITKO ne smije vući za uho, pa čak ni teta. A ona mi odogoviri da je bila zločesta. Rekla sam joj da ju svejedno ne smije na taj način kazniti, a mala nju opravdava "ali teta je mislila da je to dobro" :roll:
Ako još koji put to saznam, morat ću otovorenije porazgovarati s tetom, a do tad sam kćeri rekla da teti slobodno kaže da je mama rekla da ju nitko ne smije vući za uši.
Kaj vi mislite o tome? Mislim, vučenje za uši, tko to još radi?
A da, pitala sam tu tetu kak kažnjava klince kad baš totalno ne žele poslušati pa veli da ih udalji za stol, eventualno im da bojice da crtaju... No, postoji i mogućnost da je to moja kći izmislila (sad je u vrlo maštovitoj fazi kad priča da je bila u bolnici, da je ona dojila mene... :)). Ipak, s obzirom da je ona opravdavala tetu time da je bila zločesta (moja kći), mislim da nije izmislila. Kak bi se vi postavile prema teti?