Re: Zatrpajmo se stvarima!
Quote:
Originally Posted by Maslačkica
Kakvi su vaši stanovi i ormari? Gušite li se i vi u stvarima?
oće ti bit dovoljno da ti navedem samo jedan primjer iz mog ormara: imam neke blesave bermude za koje znam, ali milijardu posto, da ih neću nikad više obuć. prvo zato što su mi tisne, drugo, skoro pa su mi dominđo, treće proša im je modni rok. i ja već godinama, iz zime u zimu, vadim te jadne bermude, stavim ih u kesu koju ću kao zakačit na kontejner i riješit ih se, ali se u zadnji tren pridomislim i vratim ih u ladicu. jer ću možda jednom opet imat ispod 50kg (hebote koja nebuloza), jer ću bit mlada i zgodna, jer ću......ih skombinirat s onim tamo novim džemperom. i još ih se nisam riješila. :mrgreen:
tako je i s x drugih stvari. stalno nešto pribacujem s jednog kraja na drugi, pritačem iz šupljeg u prazno kao triba mi, žao mi bacit, možda jednom zatriba.......ma vraga će mi zatribat. pa me onda jednom godišnje uhvati ludavica i pola stvari pobacam. ali koja korist kad ostatak godine gomilam milijun nepotrebnih škovaca koje stvarno samo kupe prašinu i ničemu drugom ne služe. kao npr. neki aparat za usitnjavanje sira. koji me je vrag natira tu glupost kupit još mi nije jasno. ili neka zdjela-centrifuga za ocidit salatu. ko da je ne ocidim kad je tresnem nakon pranja. :lol:
da, guše me raznorazne škovace za koje se kretenski i nepotrebno vežem.