-
pozitivna beta
Drage moje, beta je pozitivna, evo i još i sad nevjerujem kada mi je Luči. rekao da sam trudna. Presretna sam, a u isto vrijeme nemogu još da povjerujem da će nam se nakon skoro 5 godina napokon ostvariti želja! Uistinu želim reći da je ekipa na VV izvanredna i neponovljiva i da je više takvih doktora i sestara bilo bi puno bolje. Same pohvale sestrama i njihovoj predanosti a dok. Lučingeru posebno. Neponovljiv je. U utorak opet na mjerenje bete, a mi se nadamo da će rasti i potvrditi trudnoću do kraja.
-
-
-
hvala, mislim da ću večeras napokon spavati nakon 14 dana. Pusa svima
-
čestitam od srca :love: :heart:
i ako može napiši nam svoju priču.
-
:D :D :D čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~z a dosadnu i školsku trudnoću :love:
-
bravo :D :D :D čestitam od :heart: i da svakako nam napiši svoju priču!!
-
mica_7
ajme koje lijepe vijesti ovih dana :D :D
-
Ja sam imala "sreću" ovo mi je bio prvi IVF i uspio je, ali prije toga je bilo hrpa doktora, pregleda i proplakanih dana. Mi smo odmah htjelu djecu tako da se nismo otpočetka pazili, nakon 2 godine pregleda i isčuđavanja od strane dok. zašto nisam trudna otišla sam korak dalje i išla tražit drugo mišljenje. Ispoostavilo se da imam cistu na ljevom jajniku. Tu treću godinu sam stalno išla na preglede i vađenje nalaza za laproskopiju, nakon koje mi je rečeno da neće biti zapreka za trudnoću. POčetkom god. sam imala operaciju i utvrđeno je da su jajovodi prohodni, svi ostali nalazi također ok, i kod supruga isto ok.
Kada sam vidila da od privatnih odlazaka dok. i brdo novaca nema koristi, došla sam do dr. Lučingera i mislim da mi je to bila najbolčja odluka u životu. I tu sam skoro 1 god. dolazila, vadila nalaze, imala jedan odgođen postupak radi ciste i evo sam u 10 mj. sve je ispalo super. Bar se nadam da će tako i ostati. Bog mi je ispunio želju i na tome sam mu zahvalna, a pogotovo što postoje tako strpljivi i dobri ljudi na VV. Ja znam da ima puno težih priča i da ljudi godinama proživljavaju agonije, ali svi mi znamo da je svakome njegova najteža. Uistinu želim svima pozitivne bete i što manje boli i tuge.
-
-
Jeeeeee :D
Čestitam od srca :heart:
-
pozitivna beta
Čestitam od :heart: .
Bravo :D :D :D :D za Lučija i ekipu na VV.
-
Cestitam i mirnu i zdravu trudnocu ti zelim!!! :D :D :D
-
-
mica_7 cestitam! :D I :klap: za ekipu s VV-a, slazem se, stvarno su divni!
-
za VV je suvisno bilo sto reći :) zna se sve
-
-
čestitam od srca :D :D :D
-
mica_7 prekrasno, ČESTITAM :D :D
-
:D :D
prekrasno!!! čestitam!!!
-
C :heart: E :heart: S :heart: T :heart: I :heart: T :heart: A :heart: M :heart: