Iako je naslov trebao bit drugaciji, ipak evo mene ponovo vama... mislila sam vas iznenadit, al je otislo u krivom smjeru...
Kao sta znate mi smo ovaj postupak bili u Belgiji i nasli su nam spermije biopsijom, te rekli da su cak i kvalitativni, to do sada nikad nismo culi, cak imamo i zaledjeno za jos jedan put sigurno, sta je dobra vijest...
Sve u svemu dobili smo 9 js od kojih se 6 oplodilo, na 3 dan imali smo tri 9-stanicna, malcice defragmentirana, a druga tri su bila 6 i 8-stanica al puno defragmentirana te su nam vratili ta 3 bolja ocjenjena sa B, sta nije zvucalo lose... vec su poceli planovi kako prezivit trojke ;)
Vec 7d nakon ET-a su poceli svi trudnicki simptomi, sise nikad vece, leda bole za poludit, dan posli me pocela bolit glava i problemi sa zelucem, al 11d pocelo smedje, malo mi raspolozenje palo, dobila jacu dozu utrogestana i mirovanje, al surfajuci po netu nasla da to na kraju ispada kao simptom trudnica. To smedje je trajalo cijelo vrijeme, pa 12d isla vadit betu koja je bila 48, ono cega sam se najvise bojala od uvijek, mala beta, da opet necu znat jel to znaci trudnocu ili ne, medjutim 14d beta 104, a 16d 251 tako da me malo smirilo i napokon bila trudnica.
Medjutim mojoj agoniji nema kraja, unatoc lezanju zbog spottinga 17d pocne crveno, al samo dok se brisem i traje do 19d, danas, cak jutros imala svoju prvu jutarnju mucninu, da bi malo posli dozivila shock, 2 ugruska ispala i zvala hitno dr.P pitat jel to ono sta mislim da je, on reka nek izvadim betu al da vjerojatno je :( popodne izvadila betu koja je bila nevjerojatnih 806, cak i malo veca nego bi taj dan trebala bit, te posli opet ispadne jos jedan ugrusak, za koji sam sigurna da je to ona moja mala mrvica koja se borila koliko je mogla :cry: sutra pregled kod dr.P i to je to, moja dugo zeljena trudnoca je gotova...
Mojoj tuzi nema kraja, doslovno supljina nakon toga... napokon uspila zatrudnit nakon pustih godina azoospermije i „neko“ ti sve uzme za par minuta... M je stojecki sve podnia, a ja ne mogu zaustavit suze... al eto, imala sam potrebu podjelit svoju tugu s vama jer ste ipak vi uvijek bile uz mene :love:
Tako da drage moje, ipak vas nisam uspila iznenadit, nego glavu gore i u nove borbe...