http://www.vecernji.hr/vijesti/minis...ju-clanak-4265
ivarica promijenila naslov
Printable View
http://www.vecernji.hr/vijesti/minis...ju-clanak-4265
ivarica promijenila naslov
a cuj rezultate glasovanja:
Smatrate li etičnim postupak ministra Bajsa?
* Da (776 glasova)
66.10%
* Ne (398 glasova)
33.90%
Ukupno odgovora: 1174
glasajmo
ako moze hdz, mozemo i mi :mrgreen:
Tako je! 8)Citiraj:
sorciere prvotno napisa
I glasajmo za postove ispod teksta, i u raspravi :)
Da (818 glasova) 65.08%
Ne (439 glasova) 34.92%
Ukupno odgovora: 1257
Stranačka mašinerija je opet dobila zadatak promatranja internet anketa i glasanja u njihovu korist. Baš me zanima jel im to kaj plaćaju, bi se i ja javila da klikam ponekad. :lol:
ajme, što me je raspalio taj članak.
pa zar ga nije sram reči:dajte mi pravo da budem roditelj, nakon što je monogima to onemogućio. :evil: :x
uh :evil: :xCitiraj:
Ibili prvotno napisa
Da (2614 glasova) 51.94%
Ne (2419 glasova) 48.06%
Ukupno odgovora: 5033
Očito da nije. Licemjer (blaža verzija mog mišljenja o njemu). :evil:Citiraj:
Ibili prvotno napisa
:x
Možda će i nas tužiti s obzirom na to kakav mail smo mu MM i ja poslali.
mijenjaju se omjeri glasanja u našu korist!
e a kaj sad to, pravno, znači, trazi povlacanje zakona iz procedure? to znaci da neće o njemu glasat u petak, tj da hss koji drzi zakon rigoroznim i liberalnim neće isti podržati? :? :? onda nemaju dosta glasova.
ili će ga povući iz procedure?
nemam pojma. hoće li se razmotriti prije glasovanja i amandmani hss-a pa se onda pristupiti glasovanju ili što? ako je tako - djeluje iscenirano. ma ne znam. već mi ovo sve skupa izgleda kao politička trgovina u kojoj su moneta naša djeca.Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
I opet ću se vratiti na članak 38. koji me brine više od svega skupa. Ako nam primarni ginekolozi počnu odbijat davat lijekove pozivajući se na njega..malo će nam biti bitno koliko se stanica može oploditi..voljela bi da sam postala paranoična i brinem bezveze :/
Zanimljivo kako se anketa okrenula u našu korist i kako je ministar Bajs odjednom neetičan
DA 3298 38,16 %
NE 5345 61,84 %
I smrdi mi na čisti pokušaj "iskupljivanja", odnosno opravdavanja, radi članka objavljenog u Večernjem listu i ne mogu se ovome baš tako veseliti. Svakodnevno otkrivam nove dimenzije licemjerja.
cure, ajmo na glasanja na web večernjeg, opet 60 posto njih veli da je to "etično" :x
glasala ja, ali licimjeran ministar i licimjeran narod
po meni nije čak niti licemjer. on je jedan tipični beskičmenjak. :evil: iskreno, takvi mi se gade.
:x :evil: X 1000 za Bajsa!!
mislim da Bajs ne voli svoje dijete ili ga nije tako želio, jer da je i da zna kako smo mi sve u stanju napraviti samo da budemo majke nikada tako nešto nebi izjavio a dobro zna da je i sam jedino tako mogao dobiti dijete. Nemam riječi, mene bi bilo sram da me dijete zove tata da sam na njegovom mjestu, i kad rodim a bit ću majka reći ću svom djetetu kako se je Bajs borio za nas....sramota
potpisujem XCitiraj:
aenea prvotno napisa
Pritisak građana i medija protiv zakona o MPO je prilično velik, i sada se neke stranke boje za svoje pozicije i glasove, pa su odjednom "progledali" i traže izmjene zakona. To je na kraju i bio naš cilj i nadam se da zakon neće biti izglasan, no ipak ostaje gorak osjećaj da je sve to politika kako kaže aenea.
sve je to sramota oni planiraju kamo će na more i u koju trgovinu u kupovinu, a prodajem kaj stignem i dižem kredite da si mogu platiti postupak i razmišljam s čim ću kupit drva za zimu, sve samo da bi bila majka, koju ti ljudi imaju savjest...
ne čini li vam se da je Petirka frljuknula zbog ovog zakona, između redaka čitajući?
Milivoje mislim da si u pravu, no zašto onda to ne kažu u HSS javno, već navode druge razloge?
Ne mislim da ne voli svoje dijete ili da ga nije želio. Znamo i same da nitko od nas ne ide u ovo, a da ne voli već svoje nerođeno dijete. On je samo čovjek bez svijesti i savjesti. Možda bi to, umjesto bračnog statusa, trebao biti uvjet za roditeljstvo. Jer, kakvim životnim vrijednostima on može svoje dijete naučiti? :(Citiraj:
luna1 prvotno napisa
Cilj bi nam trebao biti da dobijemo smislen i dobar zakon. Zato, bez obzira, kako sada završila ova situacija sa zakonom, radi dugoročnijeg dobra, informirajmo, informirajmo, informirajmo..
naprotiv!Citiraj:
milivoj73 prvotno napisa
nađem negdje njezine izjave pa ih tu kopiram.
Koliko ja kužim previše se "osilila" u nekim drugim pitanjima, mislm da je HSS-u ovaj zakon nebitan.Citiraj:
marči prvotno napisa
xCitiraj:
ina33 prvotno napisa
nebitan im je, osim u smislu političke trgovine.
X a ja bi čak išla dalje pa rekla da meni izgleda da je HSS-u sve nebitno, osim u smislu političke trgovine, fujCitiraj:
aenea prvotno napisa
trenutni poredak glasanja:
Smatrate li etičnim postupak ministra Bajsa?
* Da (9471 glasova)
47.78%
* Ne (10352 glasova)
52.22%
cure ajde, glasati tko još nije !!!!
Ma ne treba se uzbuđivati oko tih anketa...itako se zna tko su vlasnici kojih medija (što novina, što TV-a) i zna se da se rezultati "friziraju" prema potrebama i željama vlasnika... :nope:
Prema tome, nisu vrijedne spomena, a niti su pokazatelj mišljenja prosječnih građana...
Zapravo je suvišno raspravljati o etici Bajsovog istupa i nastupa u javnosti. Političar katoličkog (dvostrukog) morala (beskičmenjak i bez karaktera) je pravi primjer većinskog dijela strukture našeg društva i stavljam njega u isti koš sa svima onima koji lascivno ispaljuju svoje komplekse i frustracije putem komentara ispod teksta ... kao mi ćemo prosvijetliti ljude. Bajs će pred nosom gladnome uzeti jedini komad kruha i reći: imam pravo na to, bio sam brži i još će za sve to očekivati pljesak i odobravanje(naravno uz redovnu plaću) Fuuuuuuj !!!!!:x
P.S. Stvarno bi trebalo napraviti smajlića koji povraća!!!!
previše loših ljudi u politici!
G. Bajs je imao jaaaako veliku sreću što je njegova žena uspjela od prve. Ovako nešto je vrlo rijetko. I zato sada može biti nezainteresiran za Zakon jer se njega zapravo i ne tiče. Ali njegova žena sigurno zna kroz što nas većina ovdje prolazi. Nadam se da će mu objasniti.
http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=43300&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=5a8214453d
MPO kompenzacija za neradnu nedjelju? :? koja država, kakva vlast :evil:
:smajlikojipovraća:
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...ica-Vlade.html[url]
mislio sam na ovaj članak...previše koincidencije...
vidjet ćemo šta će biti na konferenciji
X debebli potpiis!Citiraj:
mamma san prvotno napisa
sram ga može biti
idem naći njegov mail (opet) da i njemu velim što mislim :evil:
Daj molim te objavi mail, ne mogu ga naći...a tako imam lijepo sročen text za njega ! :evil:
Ako nađeš mail, pliz stavi ga ovdje, jer imam i ja mail za njega, s naslovom: Roditeljsko pravo tražim, a ne bih vam ga dao!!!!Citiraj:
Ginger prvotno napisa