Prošlo je mjesec dana od zadnjeg druženja i stiglo je vrijeme za novo, 16.11. na starom mjestu, kao i prošli put - Lemon bar i bilo bi super da bude ista posjećenost kao i prošli put, ako ne i veća. Vidimo se:-D
Printable View
Prošlo je mjesec dana od zadnjeg druženja i stiglo je vrijeme za novo, 16.11. na starom mjestu, kao i prošli put - Lemon bar i bilo bi super da bude ista posjećenost kao i prošli put, ako ne i veća. Vidimo se:-D
kako sada stvari stoje mogla bih doći, ako posluži vrijeme mogla bih i Lupkića povesti
Kaj nećemo ovaj put iznajmiti neki dvd? :mrgreen:
nadam se da se neću ureknut, ali možda uspijem ovaj put doć :-D:-D:-D
Ja, tj. mi dolazimo samo ako aenea obeća da neće zbrisati na neku drugu kavu kad se mi pojavimo.
Samo da mahnem i kazem zavid. srknite jednom i za mene ljubiteljicu forumskih kavica :)
Mare, znaš sve, ali nadam se da ću uspjeti doći, pa makar tek oko 7-8!
No ima Gabi pravo, nemojte onda gibati ranije na druge neke dogovore. ;-)
Ako ne budemo gladni i žedni (što ne vjerujem da ćemo biti:-)), neće niko nikud rano pobjeći:-).
:( utorak mi je dan za jogu :( buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a možda bi i mm došo zbog Ljufija buaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ako obećam da se neću svađat s konobarom hoćemo li prebacit za srijedu? :)
ksena, nažalost, baš zbog tih koje si nabrojila, datum je fiksan, zar se ne isplati preskočit jogu (navodno će biti nekih slastica:-)).
čula sam i ja za neke čupavce ..................... ne mogu ih jesti ali dolazim.................... Ksena, neće joga pobjeći
nisu čupavci...klipići su u pitanju (i Ksenija, dolaziš?)
hm ... njam njam ... najvjerojatnije stižem :)
Cure od koliko sati počinje ta kava? Jel je kasno ako ja dođem oko 19h? Utorkom radim do 18h a ne bi htjela propustiti ovu kavicu :-)
Evo i ja bi se rado pridružila i upoznala nova lica, nadam se da će mi sve veći trbuh dozvoliti... ali samo me zanima da li se tamo puši ? Ako nemogu sjesti na terasu,izbjegavam kafiće zbog oblaka dima...a sad pogotovo (neželim trovati našu curicu :zaljubljen: )
Angel, ne puši se, bar se nije pušilo zadnji put. a i, vidjet ćeš, nisu ti sva lica nepoznata ;-)
Onda super ! Baš se veselim..
Primate i nas dvoje? Moj cicoljubac ne može bez mene ni pola sada pa bi se i mi ugurali na tu kavu na kojoj će biti i slastica. A ako Švrćo bude dobar možda i slavonka nešto smuti.
dođem i ja, ali dosta kasnije jer moram voditi i psića u grad;baš taj dan noćim kod kume u centru pa ovisim o njenom poslu i autu jer moja zvjerka od 9 kg ne smije u tramvaj :evil:
p.s. ne znam peći, al što dobro kupujem :-)
Pardon, nas troje, pošto je MM Roda koja nema svoj nick, ali on je rasturio prezentaciju u Donjoj Stubici, kao i usavršio letke za Zelendan mislim da je vrijeme da i njemu naraste perje hehhe.... nadam se da ne čita....
A pogotovo ako dolazi i Ljufi da ima s kim bacit muške priče... a nadamo se i ksena28 da i vas dvoje dolazite...
Ak sve bude ok i mi bi prihajali......
Primate li i goste iz Rijeka? :trep:
Uz malo srece mogla bih vam se i ja pridruziti...
ajme, već vidim......... još jedna kava grande :-)) ajmo Rijeka i Varaždin, samo dođite, mame s bebicama (Šniki i Slavonka:klap:), Sretna se također najavila s Vedranom.............
Šmrc, i ja bi................................................ ....
ako nešto ne iskrsne stižem i ja :-)
Meni je jako drago da ste se infiltrirale:love:
Ja sam tamo oko 16 i 15..ranije ne mogu..al me jako veseli da ćeš doći :)
Ja sam ostala bez pratnje, bez vozača i bez auta.... MM radi do 19h i treba mu auto. A da sa švrćom idem busom (četiri presjedanja - Novaki - Sv. Nedelja - Glavni kolodvor - Trg) gotovo pa neizvedivo... Baš sam tužna... i ova kava prolazi bez nas....
Curke gdje mogu najbliže parkirati? Zadnji put sam parkirala u importane-u ali možda ima nešto bliže??
Lijena sam za hodanje:mrgreen: