-
Ovo strašno boli...
Drage hrabre (buduće) mame!
Nisam se javljala mjesecima, ali uvijek sam tu, čitam i u sreći, i sada... Moram s nekim podijeliti što se dogodilo, znam da Vi razumijete. Čekali smo trudnoću godinama. I dočekali! Dvije bebe! Mariborske. Sve je bilo divno. Sreća neopisiva. Nekako sam bila praznovjerna i nisam to javila, stalno me bilo strah da bi se moglo dogoditi nešto loše.
U 20. tjednu dobila neku upalu i završila sam na serklaži na sv. Duhu. Uredno je prošlo, došla sam doma i nastavila mirovati, misleći da će sad biti ok.
Tri tjedna kasnije, ležeći, otišla je plodna voda kod jedne bebe, bez ikakvog kretanja. Jurili smo opet u bolnicu i tako smo izdržali četiri tjedna, beba je živjela bez plodne vode. Onda sam dobila temperaturu, počeli su trudovi i morali me poroditi u 27. tjednu. Prva beba rođena normalno, a druga na carski. Bile su žive jedva jedan dan. Sad plačem neutješno jer znam da nam je tako malo falilo... A bilo je prekrasno osjetiti sve te pokrete malih bića u sebi...
Skupit ću snage i krenuti sve ponovo, ali znajte da je prebolno.
Želim reći još samo jedno: veliko HVALA dr. Habeku, da nije bilo njega, možda se ni ja ne bih izvukla.
-
draga alka, silno mi je žao.........
ne znam što bih ti rekla osim da ti šaljem puno pusa i držim najčvršće fige da ovo grozno razdoblje prođeš što prije
drži se i javi nam se, nemoj biti sama u ovome :heart:
-
Alka, prestrašno.... :cry:
Iskreno se nadam da ćete dobiti svoju bebu... :heart:
-
Nema vece boli...
Molim Boga da ti olaksa i cim prije ti posalje bebu :heart:
-
Draga Alka, tako mi je žao, šaljem ti puno pusa tješilica i još više dobrih vibrica da uskoro budeš sretna mama barem jedne preslatke bebice :angel:
-
:cry: Ajme kako tužno. Vjerujem da jako, jako boli.... Isplači se i nemoj biti sama. Nagradit ćete Bog za tvoje patnje i žrtve! :heart:
-
draga Alka, nemogu zamisliti kako se osjećaš, šaljem ti puno pusa tješilica :cry:
-
Pretužno, evo i ja sam se rasplakala.
Nadam se da ćeš uskoro dočekati svoju bebicu koja će barem malo ublažiti ovu bol.
-
Draga, prestrasno. Tako sam tuzna... Drzite se. :cry:
Saljem vam bezbroj pusa tjesilica.
-
O,Boze dragi kako tuzno :(
Drzi se draga bice sve u redu :love: Imaces ti svoje andjele uskoro :angel: :heart:
-
Draga Alka, tako mi je žao, šaljem ti puno pusa i želim da se što prije oporaviš! Doći će i tvoja sreća, beba, bez brige!!! :love:
-
Ajme, Alka :cry: Molim Boga da ti da snage, to što si prošla je strašno.... Misli sad prvo na svoje psihofizičko zdravlje, a sve drugo pomalo....
-
Draga ALKA, strašno mi je žao! Mislim da u ovim trenucima ne postoje riječi utjehe! Žeim ti samo reći da je naša rođakinja isto izgubila blizance u 5 mjesecu trudnoće (dan prije svatova). Sad hvala Bogu ima njih dvoje kod kuće. Dečko i curica! Zato glavu gore i doći će vaše malo blago!
-
uzasno mi je zao, želim ti sto prije djeicu u rukama
-
uzasno mi je zao, želim ti sto prije dječicu u rukama
-
:cry: Tako mi je žao zbog svega što si prošla.
Isplači se i podijeli svoju tugu s nama.
Šaljem ti bezbroj pusa tješilica :love:
-
Alka jako jako mi je zao i potpuno razumijem i suosjecam s tvojom boli, jer sam i sama dva puta dozivjela gubitak djeteta. Dragi Bog me je ponovo nagradio za moje patnje i sada opet trudna 12 tj, osjecam se poprilicno traumaticno i skacem na svaki pokret cak i u mojim crijevima.
Moj savjet ti je da razgovaras s nama ovdje ili s tvojim prijateljicama o svemu sto te muci i tisti jer ce ti biti lakse, barem je meni bilo. Niposto se ne zatvaraj u sebe. Drzi se draga :love: . Saljem ti puno vibrica tjesilica :heart: .
-
JAAAAAAko mi je žao što si to prošla!!!!!!!!
Totalno sam u komi!!!Nemogu ni zamisliti kako se osječaš.
Drži se,bit će sve u redu!!!
Isplači se bit će ti lakše!!!
Uz tebe smo :love:
-
ajme Alka strašno je to šta ste prošli...
suze su mi krenule...
jako mi je žao... :cry:
-
-
uf :( ne mogu opisati kako mi je žao
:cry:
hrabro dalje :heart:
-
pretuzno,prestrasno... :cry:
-
Alka, nemam riječi, :cry:
-
Draga Alka,
šaljem ti jedan veliki topli zagrljaj i bezbroj pusa tješilica :love:
-
alka, pretužna priča :cry:
tvojim anđelima čuvarima :heart:
-
ajme draga moja, nemam riječi osim one "šta te ne ubije, ojača te" Drži se :love:
-
Iskreno mi je žao, drži se
-
Alka, jako mi je žao. :cry: Drži se!
-
Alka, žao mi je što ti se to dogodilo.
Drži se!
Da li su ti liječnici dali kakvo objašnjenje?
-
:cry: žao mi je... ali potpisujem da što te ne ubije, to će te ojačati
-
Alka jako dobro znam kako ti je, strasno i prestrasno :cry: . Budi hrabra za sebe i za svoje buduce bebice koje ce sigurno doci. Ja uvijek kazem da Bog ima svoje razloge. Sad ti uzme, ali ce ti i dati. Puse tjesilice, trebalo je to prezivjeti :(
-
ALKA, znam iz vlastitog iskustva koliko boli sto trenutno prolazis. Daj si vremena da se oporavis a kad bud vrijeme za to, bit ces ponovo trudnica i nakon toga mama :heart:
-
Tesko je tu pronaci reci utehe, zelim ti samo reci da ono sto nas ne slomi to nas ojaca, moramo dalje!!! :cry:
-
-
Alka, znam da te ne mogu utješiti, ali šaljem ti veliki virtualni zagrljaj.
Nadam se da ćeš uskoro držati svoju bebicu u rukama! :heart:
-
Zbilja nema riječi utjehe, žao mi je ali nadam se da će sva bol ostati iza tebe kad postaneš mama
-
-
Alka, ovo je tako tužno......Tako ti jako želim da sve to prebrodiš i dočekaš svoju sreću. :heart:
-
-
joj......... i mene tvoja bol tako jako boli :(