evo, konačno smo ja iMM uspjeli staviti nekoliko slička pa ako vam se da poškicajte kako sam i ja velikaaaaaa :love:
Printable View
evo, konačno smo ja iMM uspjeli staviti nekoliko slička pa ako vam se da poškicajte kako sam i ja velikaaaaaa :love:
Pass??
kloki 35 :oops:
nemogu nikako skužiti zašto ja mogu otvoriti a tebe pita pass?
onda niko nece moci otvoriti, kako da to popravim, pomozite :? :/
Zato što si ti na Fotkiju automatski logirana, a ostali nisu.
Traži i pass i username.
Stavi album na public umjesto na private.
joj hvala tiArijana, ali valjda nemoram sve ispočetka raditi, valjda mogu samo to prebaciti, joj majko mila :x
Možeš... označi album i na desnoj strani imaš opciju "move selected..." i onda prebaci na public... mislim da bi trebalo funkcionirati...
Larita draga sa tim bum se sutra pozabavila,ako bum prebacila na taj način imaš PIZZU ;)
Pazi kaj si rekla.... :P
Prije toga moraš na albumu koji si otvorila na private kliknuti na onu praznu kockicu iza koje piše select, tek onda ideš na Folder menu i na Move selected to.. i prebaciš u public home.
Radi sigurno, ja sad provjerila ;)
a i ti bi pizzu... :lol:
Bar krišku, može i poštom, bez origana molim :lol:
Ajme majko mila i ti Arijana imaš PIZZU ak uspijem sutra ;)
svaka ti čast ja to moram u suradnji sa MM , a on sada več naveliko hrče dok ja krvavih očiju tipkam sa vama . cure laku noć :love:
e pa klo, još se niste probudili ;)
predivna je!
sad kako stvari stoje, mgu ti i ja to napraviti jer si dala username i pass tj. da bi vidla slike moram uci u album- kao ti.
evo drage moje uspjeli smo :D
Arijana,Larita gdje stttteeee? HVALA VAM :love:
PUCAJTE, KADA I GDJE?
(vidim da si ispravila to. pisala sam post pa je Lea zaplakala i dok sam je dojia ispravila si, a ja stisnula posaljite...ah :) )
ok, vidjela sam :love:
zgodne ste mi obadvije... :love:
Preslatka je, koje predivne okice :heart:
super slikice
:love:
Još jedna krasna cura! :)
slatkica mala - super mi je slika di ju brat ljubi :heart:
Prekrasna curica :heart: , a i ti odlično izgledaš.
Super mi je slika s tatom u krevetu, odvalj!