prirodan lijek protiv glavobolje
ne znam vise sta da uzmem. Preostaje mi samo da se zaletim glavom od zid :/ Stid me vise i Boga i naroda, ali mene sad glava boli. :oops:
Ima li kakav prirodan lijek, jer stvarno mi se vise ne ide ljekarima.
Poslije operacije stitnjace sva sam se ispregledala, i jedino sto mi preostaje jeste psihijatar :mrgreen:
Cula sam da su glavobolje normalno stanje nekih ljudi. Znam da moja tetka citav zivot muci sa glavoboljom, a sada joj iste probleme ima i kcerka.
Dajte kakav savjet, ili cu opet pocet umisljat raznorazne bolestine :( :mrgreen: :roll: :oops: :/ :oops:
Re: prirodan lijek protiv glavobolje
Citiraj:
snorki prvotno napisa
ne znam vise sta da uzmem. Preostaje mi samo da se zaletim glavom od zid :/ Stid me vise i Boga i naroda, ali mene sad glava boli. :oops:
Poslije operacije stitnjace sva sam se ispregledala, i jedino sto mi preostaje jeste psihijatar :mrgreen:
Cula sam da su glavobolje normalno stanje nekih ljudi. Znam da moja tetka citav zivot muci sa glavoboljom, a sada joj iste probleme ima i kcerka.
Dajte kakav savjet, ili cu opet pocet umisljat raznorazne bolestine :( :mrgreen: :roll: :oops: :/ :oops:
Potpuno isti slučaj i kod mene (i štitnjača)
Meni je moj nutricionist rekao da moram piti više vode,najmanje 2,5 litre dnevno. Nisam ga pitala kakve to veze ima, ali sljedeći put hoću.
Re: prirodan lijek protiv glavobolje
Citiraj:
Poslid prvotno napisa
Citiraj:
snorki prvotno napisa
Potpuno isti slučaj i kod mene (i štitnjača)
Meni je moj nutricionist rekao da moram piti više vode,najmanje 2,5 litre dnevno. Nisam ga pitala kakve to veze ima, ali sljedeći put hoću.
Poslid, da nam nije sta od stitnjace? Ja moram napravit kontrolu poslije odmora. Do sada su hormoni bili ok.
Ma koce ga vise znat. Tako sam iznervirano, jer me stalno nesto novo zabrinjava. Te glavobolje imam vec 15 dana. Nekada ucestalo, nekada ih nema po 2-3 dana, ali ovo jucer je bilo zestoko.
Naljutila sam se, digla tepihe, tresla preko terase, brisala podove... sve pod bolovima. Kontam, ako ce me sta trefit, trefit ce me svakako, a lezat mi ne daju djeca :roll:
Hajvi, o meningitisu nisam razmisljala :mrgreen:
Ali mi tumori, mozdani i sl padaju na pamet :mrgreen: