Re: E kad ja pocnem tuc'!
Citiraj:
Mejra's mommy prvotno napisa
Kako bi vi rijesili ovu situaciju? Ja razmisljam da otvoreno popricam sa mamama. Da kazem da necu tolerisati takvo ponasanje prema svom djetetu. Ili neka se ponasaju ili neka traze drugo drustvo. :x
Pa i sama znas sta treba.
Re: E kad ja pocnem tuc'!
Citiraj:
Mejra's mommy prvotno napisa
Da kazem da necu tolerisati takvo ponasanje prema svom djetetu. Ili neka se ponasaju ili neka traze drugo drustvo. :x
Neznam kako bi to izvela na javnom igralištu,tj.logičnije mi je,nažalost ,da ti makneš dijete ...meni je normalno da se na neki način pokušavaju izborit za svoje mjesto u društvu a koliko god ja svojima objašnjavala da nije u redu štipat,lupat, gurat druge ,u žaru "borbe" imam osjećaj da jednostavno pribjegnu tom rješenju da bi dobili to što žele...ako se drugo dijete rasplače,oni u duetu ga tješe i ispričavaju se ,nude ,a ako ne pomaže ni to,pobjegnu meni neznajuči zašto nije prestalo plakanje...kad oni prime,ne plaču(ak nije nešt jače) nego pokušaju "raspravit" u smislu a zašt guraš mene?..a zašto si lupio itd..
Dobro,razlika je u tome što je njih dvoje ,pa medjusobno su navikli borit se koliko god se mi trudili ponekad se pograbe da ni nevidimo...
Opet nije rješenje po meni dijete izolirati,nego mu pokazati da se mora za sebe zauzeti..ne vračanjem udarca,kod nas je pitanje,nekakva isprika..ponekad čak i traže pusu tamo gdje ih boli..itd.Tek ako ni to ne pali onda izbjegavanje