Iskoristili smo našu novopečenu mamu Tratinčicu i ispod ruke uvalili glavnoj sestri Sabini letke o dojenju...Žena se oduševila...čekamo nastavak kontakata i naše male dubrovačke bajke :lol:
Printable View
Iskoristili smo našu novopečenu mamu Tratinčicu i ispod ruke uvalili glavnoj sestri Sabini letke o dojenju...Žena se oduševila...čekamo nastavak kontakata i naše male dubrovačke bajke :lol:
Super! Bravo cure! :D
super
super
super
cestitam
Sestra Sabina je i dosada bila uvijek jako ljubazna i uvijek spremna pomoći neiskusnim dojiljama,bar po mom iskustvu. :D
Rode su se ove godine stvarno ugnijezdile u Dubrovniku :D !
Superrr!!! :D
uhvatila nas je fjaka..... :cry:
Opa, vratili smo se s ljetovanja :wink:
Ja sada k'o kakva životinjica svijam gnijezdo i punim ga raznim stvarčicama :lol:
Prije nego odem u rodilište moraš me opskrbiti brošuricama "pa da lobiram" :lol:
uh Sanjci...tebi se ima stucati proteklih dana ...stalnoo mislim na ti.....kazi mi koliko si mobilna ? mislim ono seta li se ikuda..cek...idem na pvt....
sve dumam kako aktivirati ove Du rode again....
nekom akcijom ya rodiliste? njima fali doslovno svega? bebe oblace u rasparane benkice i tetra pelene a pokrivaju dekicama od kojih dobijem osip na sam pogled...vidim na slikicama u drugim rodilistima *moje dijete* da imaju jastuke za sve bebe...
mozda ispadne nesto danas kod ;) mene
kratko izvjesce...bar smo napravili anketu za rodiliste...i saznali da se svasta nesto planira za nase rodiliste kada se (valjda :? ) zvijezde posloze,HZZO podupre neke inovacije ili nadjemo nekog dovoljno zainteresiranog donatora (kao Split) :heart: ......
....mr.sc.Bacic....djeluje kao tip sa vizijom.....no....ne mozes bez financ. potpore na vjetrenjace
ps. i kaze kako bas i nije bilo nekih zainteresiranih stranki za prisustvo oceva na porodu :/ :x (razmisljam krenuti parkiralistima i poceti stavljati one nase letke na retrovizore)
pss. imamo li mozda u skorijoj buducnosti namjeru tiskati neki letkic o promicanju radjanja uz oceve ????