gdje se mogu kupiti oni veliki kvadratni(debeli) ručnici za djecu? Ne oni s kapuljačom. Gdje god sam tražila imaju samo duguljaste-pravokutne, a ja bih onaj kojemu su sve strane iste duljine.
Printable View
gdje se mogu kupiti oni veliki kvadratni(debeli) ručnici za djecu? Ne oni s kapuljačom. Gdje god sam tražila imaju samo duguljaste-pravokutne, a ja bih onaj kojemu su sve strane iste duljine.
Ja imam veliki s kapuljačom, ali ne pravokutni, nego kvadratni. Kupila sam ga ili u Nami ili u Bebinom svijetu na okretištu Dubrava (nisam skroz sigurna jer sam u jednom dućanu kupila jedan, a u drugom drugi i tek doma sam vidjela da je jedan veći, a drugi manji).
A i treba mi kvadratni, ne pravokutni...Ali bez kapuljače.
Dobili smo jedan krasan kad se Vita rodila. Kvadratni, debeli i meeekaniii i veliki je tako da joj i sad odgovara. One bebi s kapuljačom su joj svi nekako mali.
a zašto mora biti kvadratni i bebi? ja sam andreju u svilanitu kupila najveće "odrasle" ručnike za tuširanje, dovoljno su veliki da mu pokriju i glavu a boja ima kakvih poželiš.
pa ne mora biti bebi...Kvadratni mi je nekako praktičniji..a gdje je taj svilant?
njihov dućan je u teslinoj, lantea pored mullera drži njihove stvari, mislim i nama...
super! Ja radim u Gajevoj, to mi je blizu! :D Thanx!
Ovaj moj je isto bebi s kapuljačom, ali je oooooogroman (još mu je i sad dovoljno velik). Mislim da je metar i nešto puta metar i nešto.Citiraj:
loonalee prvotno napisa
Ja sam nedavno kupila kvadratni u Dječjem svijetu u Ilici, ne znam točnu adresu, ali to je između Frankopanske i Britanca.
tintilinić u sopotu , bili su oko 70 kn prije pola godine.
iana ima super dječije ručnike al su malo skuplji :/
Da ne otvaram novu temu...nasla sam ovu...
Uglavnom treba mi rucnik za cure, veliki....da ih mogu nakon kupanja fino umotati....
Oni klasicni bebi sa kapuljacom, ne bas mali su nam postali premali.
Curke su velike 116cm i 102 cm....
Pa neke preporuke, da nisu bolesno skupi....
Oni za plazu su mi predebeli, nemrem ih pobrisati kak spada....
I klasicni veliki pravokutni mi nisu opcija
Ne mora imati kapuljacu.
a trgovine s metražnom robom? ja sam još davno tako kupila frotirnu tkaninu, sama odredila dimenzije i dala podrubiti.
Nisam dugo to trebala ni kupovala ručnike za bebe/djecu, ali dobar izbor ručnika raznih veličina imali su u trgovini Frotirko, u sklopu Superkonzuma na Vukovarskoj 275. Nisu jeftini, ali im je kvaliteta stvarno ok.
Evo skinula s interneta broj telefona, pa ih se može nazvati i pitati da ne klipšete: 23 08 459
evo nazvala sam..125kn, dimenzija 105x160cm
Poslat cu muza .....ako ne nadjem slucajno u Zapresicu....cisto sumnjam
Ako imaš Lidl bliže, trenutno oni imaju akciju ručnika - gle ovo: http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-0EEA0...Detail&id=1716
Hvala....Totalno si super informirana:-D
Nisu ni ovaj los 70x140cm
Samo da nije pregrub...taman sam mislila danas muza u Lidl poslati po neke sitnice....pa nek pogleda