Trudnoća za vrijeme dojenja?! Mit ili istina?!
Bok svima,
ja se evo pridružujem veselim kružocima na Rodi jer sve nešto tražim, čitam, istražujem i nikako da nađem pa evo idem i ja pitat....možda se nekoj od vas desilo, a možda je samo mit...naime radi se o tome da to tako silno želim, da mo bebači budu jedan za drugim dok ih nebu bilo barem troje jerbo mislim da je to najbolje za njih....dok su mali budu se možda malo tukli i tak....al kad narastu bolje će se slagat ( ja to iz svog iskustva jer imam 10 god. stariju sisterku pa se nikak a ni dan danas ne slažemo naj haj)...a naravno dječicu obožavam....postala sam ponosna mama mojeg anđela Marije 05.12.2005. i sad je evo već prava cura koja još uvijek ciki i voli ciku više nego išta...iako naravno papa već kašice raznorazne...e sad ono bitno...ja još uvijek nisam dobila m. i sad me zanima zna li koja od vas da li je moguće zatrudnit za vrijeme dojenja ( to znam da je ) ali ako se nije dobila m....jer ja si to tak želim...lažnih alarma ima stalno al s obzirom da još dojim to i s tim povezujem a već su i 2-3 testa bila negativna....trebam li se predat i ne živjet u nadi dok ne dobim 1.m ili da se ipak veselim svakom susretu s mojim voljenim?!
Malo sam ga razdužila al eto, taka sam...volim punooooo pričat