uklanjanje endometrioze laserom
.. i da zaboravih pitati.. još sam čula da se endometrioza može ukloniti laserom??..da li je to prava informacija ??(ili se meni nešto u glavi pomiješalo!!!). Ako da, zna li tko da li se to odnosi i na HR, gdje i sl.. Tnx unaprijed!
san
laparoskopija +vanmaternična
molim VAs da li imate iskustva,,,, ima li nade boriti se... jer me čeka vjerojatno 3 operacija u samo jednoj godini.
prvo laparoskopija i odmah trudnoća al vanmaternična.. .. nakon toga ne uspjevamo prirodnim putem.. i ponovo me šalju u 09/mj na laparoskopiju...
kako dalje?..navodno se vanmaternična vrlo često ponavlja.. ??
prošla sam sve specijaliste u splitu ,, preostaje jedino zagreb al gore neznam kome se obratiti.. ..
dal odmah ići na umjetnu ??.. jer ovim putem postaje iscrpljujuće.. a svaki odnos programiran.. pa osjećam polako bezličnost odnosa..posebno kad ti vele sat u koji se moras seksat..
pusa svima,,
Re: laparoskopija +vanmaternična
Citiraj:
manuela SPLIT prvotno napisa
molim VAs da li imate iskustva,,,, ima li nade boriti se... jer me čeka vjerojatno 3 operacija u samo jednoj godini.
prvo laparoskopija i odmah trudnoća al vanmaternična.. .. nakon toga ne uspjevamo prirodnim putem.. i ponovo me šalju u 09/mj na laparoskopiju...
kako dalje?..navodno se vanmaternična vrlo često ponavlja.. ??
prošla sam sve specijaliste u splitu ,, preostaje jedino zagreb al gore neznam kome se obratiti.. ..
dal odmah ići na umjetnu ??.. jer ovim putem postaje iscrpljujuće.. a svaki odnos programiran.. pa osjećam polako bezličnost odnosa..posebno kad ti vele sat u koji se moras seksat..
pusa svima,,
Šta je utvrđeno laparaskopijom? da li su jajovodi prohodni ili ne? Zašto sada ideš opet na laparaskopiju? Daj malo podataka pa ćemo ti lakše odgovoriti.
Ako su ti jajovodi u redu možeš pokušavati prirodno ali ako nisu ili su samo djelomično prohodni onda je brži put MPO. Znam da se svima nama žuri pa vjerovatno i tebi. Ne znam kod kojih si specijalista bila i zašto misliš da ti preostaje samo Zagreb? Rado ću ti pomoći svojim iskustvom ali mi reci malo više podataka.
Pusa
:love: