imate doma?
Printable View
imate doma?
stolac s cetiri noge bez naslona :mrgreen: (cca 100kn, pevec)
kupili sest takvih jer nam oni klasicni s naslonom zauzimaju puno mjesta.
necemo kupovat nista ekstra. ako joj ne bude pasalo (do sad pase, stogod radi dolje u sobi za stolom...), ima drvenu klupu u kuhinji.
mi smo imali onu malu s naslonom na kotačima. izdržala je dobre 4 godine, a bila nam je odlična zato što se mogla podešavati po visini. sad imamo veliku kožnu (poklonjenu :mrgreen: ), isto na podešavanje, s kotačima. da ju nismo dobili, sigurno bih kupila veću s istim karakteristikama.
stolac s naslonom, onaj koji se moze sklopiti (iz razloga nedostatka prostora u stanu). kupili smo ga u lesnini, mislim da je bio cca 100 kn.
do sada se pokazao odlican
isprobavali smo i one s kotacicima, ali se meni to cinilo jako nestabilno i pokretno :roll: , a i cula sam nekoliko iskustava da se klinci na tim stolcima samo vozikaju i okrecu za vrijeme koristenja, pa sam odustala
stolica na kotače ,s podesivim visinama, još iz mojih studentskih dana .
Gdje se mogu kupiti manji stolci tipa uredskih, s naslonom i kotačima, koji su ok za djecu? Treba mi da mu je min. visina što manja, do sad sam vidjela najmanje 40cm, a i dubina ne bi smjela biti velika. U Ikei sam vidjela neki koji je imao dubinu 32cm, a ovi svi uredski na koje sam ovdje naletila su dosta dublji.
Mi smo dobili iz IKEE.Citiraj:
VedranaV prvotno napisa
Ima i Flexa u Kiki.
ukoliko imaš laminat ili parket ispod stola za pisanje toplo preporučam da ne kupiš kotrljajuću stolicu... mene je izludilo vozanje po sobi od stola do ormara i lupanje, kočenje i prevrtanje... Iv je umislio da je alfonso pa pilotira između namještaja... ako imaš tepih ili tepison možeš kupit kotrljajuću a ako nemaš onda uzmi nešto šta čvrsto stoji na podu i ima dobar naslon
Hvala na savjetu. Planirala sam staviti podlogu koja je baš za to ispod stolca, a odgurivanje po sobi me ne brine toliko, mislim da ćemo se uspjeti dogovoriti tako da bude ok i meni i njemu.