Mislim da bi to znala Josie, jert smo svi vidjeli njezine slikice na forumu, pa ako može par savjeta. Na koju podlogu prišiti sve one dijelove, koje materijale koristiti, gdje nabaviti materijale u Zgb., po kojoj cijeni...
hvala
Printable View
Mislim da bi to znala Josie, jert smo svi vidjeli njezine slikice na forumu, pa ako može par savjeta. Na koju podlogu prišiti sve one dijelove, koje materijale koristiti, gdje nabaviti materijale u Zgb., po kojoj cijeni...
hvala
pa, zar nitko ne zna?
govorim o onom šarenom šivanom prekrivaču.
dajte pomozite, lupilo me kreativno ludilo, a ne znam kako početi.
Ne znam točno, ali nagađam.
Možeš prišiti ne neku staru deku ili na komad flisa ili možeš kupiti u trgovini tekstilom onaj materijal koji se stavlja kao međusloj u zimske jakne (a ja se sad ne mogu sjetiti kako se to zove)
oprosti, ja ovo tek sada vidim. :oops:
ja sam birala pamuk, ipak je to posteljina, ne?
sad, pamuk kao posteljno platno ili slično -imaš stvarno svuda za kupiti a najveći izbor sigurno je u emporiu (recimo, onaj na trešnjevci kod hotela panorama)
još bi bilo bolje ako uspiješ iskopati restlove, jer zapravo je fora da imaš što više različitih uzoraka i zato ništa nemoj kupovati više od pola metra, 30 cm uvrh glave.
našivaš na punilo.
može biti od prirodnih ili sintetičkih materijala.
vuna ili pamuk kao punilo su dosta skupi, a zgodno ti je kupiti u zag magu u ilici blizu britanca sintetički, već preštepani štofić, dosta je povoljno.
još jedna varijanta bi bilo da kupiš gotovi lagani i tanki poplunić i njega preštepaš.
Jedan dio USA (mislim sjeveroistok) ima dugu (koliko to može tamo biti) tradiciju tzv. quilt-ova, vjerojatno ćeš naći siteove za inspiraciju ako proguglaš.
hvala na uputama, sada već imam neku sliku o tome kako ću to napraviti.
Svojedobno sam na forumu vidjela fotke raznoraznih patch proizvoda, bio je i mejl žene koja ih izrađuje, ali nisam reagirala na vrijeme, a sad ne mogu naći...Pitanje je, dakle, može li mi netko reći gdje bih i kako našla spomenutu osobu, željela bih naručiti neke stvarčice za dječju sobu. Thanks!
evo imas OVDJE taj link
Kako bi mogli doći do ove gospođe? Zna li itko?
Piše na Mukičinom linku:
seka@mi2.hr
prelijep je :D
nego, koliko je 480 kn u euricima :?
vec duze vrijeme trazim prekrivac za krevet i nisam nasla nista sto bi me odusevilo. Ovaj mi se svidja, samo sto bih u narandzastoj boji :D
Mukice, puno hvala! Idem odmah poslat mejl.
I jos bolje - iskoristis djelice stare odjece. Ja se bas ovih dana spremam praviti dekicu od djelica koje skupljam odavno. Skupila sam svacega, od kosulje MM koju smo skupa kupili dok smo jos hodali, preko majice koju sam nosila na slici koju MM jako voli, moje najdraze pidzame, jastucnice koje se sjecam iz djetinjstva, svastanesto.Citiraj:
josie prvotno napisa
Skupljam to vec jako dugo (2g.?), jos od kako sam kod prijateljice vidjela prekrivac koji je njima napravila njihova poznanica. Moze se vidjeti ovdje. Prelijepo je kad svaki komadic prica svoju pricu.