Jedno pitanje -
znate li gdje se mogu nabaviti one slicice koje se samo stave na gotovu tortu, a jestive su, ili barem rezive :mrgreen:
Printable View
Jedno pitanje -
znate li gdje se mogu nabaviti one slicice koje se samo stave na gotovu tortu, a jestive su, ili barem rezive :mrgreen:
dućan "sve i svašta" u g. stupniku
ja danas poslala muža u Sve i svašta, Gornjostupničku neznambroj, Zagreb. Bez Boba graditelja ne smijem dočekati sljedeći vikend, tj. drugi :heart: rođendan.
di je taj sve i svašta? Kak doć do njega i...kaj se stvarno tak zove???
Aleta bojim se da ti u Sve i svašta nema Boba graditelja, barem ga nije bilo kad sam ja tražila ( 6. mjesecu) i rekla mi je ženska da ih nisu ni imali.
Imaju samo prekrasne slike bagera, traktora kamiona.
Annie dučan se stvarno zove Sve i svašta i nalazi se u Gornjem Stupniku, Gornjostupnička ne znam koji broj, imaš i na netu njihovu stranicu samo upiši u pretražnik Sve i svašta, šalju i poštom naručenu robu.
Roko_mama, zvala sam, veli teta da imaju. Stvarno se nadam da imaju.
što se tiče slika traktora i kamiona, vidjela sam ih na njihovoj stranici, jesi ti to vidjela u živo? djeluju mi kao neke fotke, a na torti bih ja radije neki crtež. no, kakogod, svaka mješalica, traktor, bager i dizalica u našoj kući su dobrodošli.
Kako dobra informacija!!!
Hvala! :*
ideš! od kada znam za njih; a sada imaju i stranicu 8)
ja nisam ni znala da nekaj slično postoji :oops:
thx za informaciju!
evo mm javio: Bob graditelj je kupljen. :)
ima i u zvonimirovoj u bombonjeri,malo prije vinceka.
Aleta super da su ih dobili, šteta što ih nisu imali kad smo mi trebali
Evo i jednog linka ako imate malo volje pa sami ukrasite tortu.
Ja sam radila kravu i ispala je super.
[/url]http://familyfun.go.com/recipes/special/specialfeature/cakefinder-birthday/
zna li netko gdje ima u Splitu ovakvih dućana kao što je Sve i svašta, gdje se mogu kupiti ukrasi za tortu i sl stvari
Ja vidjela danas u Konzumu. Ima ih raznih. Čak sam vidjela i Boba graditelja. Ako kome opet treba...
i ja odmah otišla u konzum, i pitam imaju li ih, a žena nema pojma o čemu govorim ali je isto rekla da nemaju iako stvarno mislim da i ne zna šta sam je pitala :P
među kakvim stvarima se to nalazi u konzumu da sutra sama pokušam naći?
Stoje tamo kraj potrpština za kolače, kraj onih malih čokoladnih ukrasića ili kraj oblatni i onih gotovih kora za torte.
mislim da sam ih vidjela i u Inerspaaru