Sve je rečeno u naslovu.
Vidjela sam u dućanu pa me zanima ima li tko iskustva s tim jastučićima (ne služe za skupljanje mlijeka), nego kako piše na deklaraciji za smirivanje dojki kad krene naopako (ovo je moja reinterpretacija :mrgreen: )
Printable View
Sve je rečeno u naslovu.
Vidjela sam u dućanu pa me zanima ima li tko iskustva s tim jastučićima (ne služe za skupljanje mlijeka), nego kako piše na deklaraciji za smirivanje dojki kad krene naopako (ovo je moja reinterpretacija :mrgreen: )
Ja kupila te gel jastučiće za grudi (engl. Breast gel cushion od NUK-a, operatori brišite ime proizvođača ako nije dopušteno) koji služe za stavljanje na mliječne i limfne čvorove u grudima.
Mislim si, zatrebaju li, a ne mognem ih naći bit će mi frka, ovako, zlu ne trebalo ;)
zvuce mi dobro kad navali mlijeko pa treba stavljati tople obloge.
cijena? gdje si ih kupila?
Cijena 92 kn. U Milleru na Trgu (prizemlje, na policama gdje stoje bebi stvari, blazinice za grudi, krajnja desna polica, kraj stupa, desno, na najdonjoj polici :roll: , nema šanse da ne nađeš). Inače, jastučići se mogu zagrijati u toploj vodi ili ohladiti u frižideru, ovisi o potrebama.
ajde procitaj sto je to u njima sto smiruje mlijecne kanalice, bas me zanima sto je nuk novo izmislio?
mozda nema nista u njima nego se mogu zagrijati i sluziti kao topli oblog i ohladiti i sluziti kao hladni oblog....
tad je to prakticno, ako fino kao takvi prijanjaju uz dojku
ali nisam ih vidjela pa ne znam
Jesu li stvarno potrebne te rupe za bradavice? Ako nisu, u Dm-u ima za kupiti tople/hladne komprese, koje se zagriju u mikrovalnoj ili vrućoj vodi, ili ohlade u frižideru, a mogu poslužiti za istu svrhu. Koštaju cca 18 kn.
Da, mislim da je samo zamišljeno kao oblog (nisam čitala)