Biseri, ali malo drugacije vrste ...
Tu i tamo prica mi Vedran o zgodama u vrticu (obicno nije jako rjecit, no nekad se rasprica, ponekad na moj nagovor, ali cesce bas kad ga nista ne pitam), a cesto prica o tome sto radi i prica sa svojim najboljim prijateljem Puckom (ne zove se tako, ali cu ga ja tako zvati u ovom topicu).
Evo par primjera (citati su po sjecanju, no prilicno tocni):
"Znas sto mi je Pucko danas pricao? Da kad njegov tata doma prdne onda mu on ide mirisati guzu!"
"Ej, a znas sto Pucko doma radi kad se on i tata odmaraju? Onda mu on cucla nozne prste."
(Ja: ma daaaaj ...)
"Da, da, to mi je vec vise puta rekao!"
(znam, bujna je djecja masta, no to sa cuclanjem i prdenjem sam cuo vec vise puta ...)
A zadnji je, otprije par dana:
"Znas kaj tata, Pucko mi je danas pricao sto je sanjao. Sanjao da su nase tete iz vrtica isle na nas WC piskiti, a on se sakrio u kut pa je dosao do njih i ustipnuo ih da im moze vidjeti pišicu ..."
(Ja, iznenadjen, no pokusavam odgovoriti bez da od toga ispadne neki dogadjaj: Hm, neobican san, nadam se da to nece napraviti u stvarnosti, jer je to nepristojno, tete bi se ljutile, ljudi ne vole da ih se smeta dok su na WC-u ...)
Uglavnom, odlucio sam malo popricati sa tetama o Pucku kad bude zgodan trenutak bez djece ... jucer sam natuknuo nesto o razgovoru pa je i teta rekla da su i njoj neke stvari cudne.
Mi (MZ i ja) nismo bas osobito sretnim sa tim prijateljstvom izmedju Vedrana i Pucka, obicno su tim putem stizale neke cudne iscasene fore i dosta psovki (navodno djed psuje pred Puckom), mogli smo tocno prepoznavati Puckove fore u Vedranovoj interpretaciji, no dosad nije bilo nista alarmantno ... no, ovakve price mi se bas ne svidjaju ...
Sta vi kazete na to?
Da li ste i vi vec imali cuti price iz vrtica takvog tipa?