:lol:
jesam li Samiju skinula pelene pocinje pipkanje, razvlacenje i obavezno pitanje "ta je toooo" :lol: Ne mogu da vjerujem :mrgreen:
Ovo je vise preslo u vic :lol:
Zar ova faza nije malo prerano :saint:
Printable View
jesam li Samiju skinula pelene pocinje pipkanje, razvlacenje i obavezno pitanje "ta je toooo" :lol: Ne mogu da vjerujem :mrgreen:
Ovo je vise preslo u vic :lol:
Zar ova faza nije malo prerano :saint:
nije :lol:
a tek kad vidi tatu... :shock:
...vikat će: "Mama, jel to anakonda?!" :lol:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
kad prolazi pokraj tate, pokuša ga dohvatiti ;)
sreća pa je MM visok
Ili mozda..."Mama, a zasto je moj veci od tatinog..." :PCitiraj:
Perun prvotno napisa
lude ste :lol:
nemojte mi uopće otvarati ovu temu...
moj je neki dan plakao ko kišna godina kad je zagledao da mama nema pimpija... kaže mi : MOJAŠ IMATI PIMPIJA! JANI IMA; TATA IMA I MAMA IMA! :lol:
a ne daj Bože da mu netko kaže da ima maloga pimpija... JANI IMA VEJIKOGA PIPIJA! NIJE MAJI! uz ovakvu facu :x a kupanje se već dulje vrijeme svodi na čačkanje pimpice i jajčeka. kakve kantice i igračke za vodu. zna mu biti crven od silne ljubavi...
:lol: a joj meni boli kada ga počne rastezati a naše ime za pimpija je čunčaća, i onda kada ga presvlačim kaže mama ljubi čunčaću :lol:, neki dan je upao meni u kupatilo kada sam se kupala i pokazuje "znate već šta" i kaže mama ima jupu (rupu) :lol:
Jucer se igramo na podu, ja u gacama (ko i uvijek), a Leon uz autic stalno pogledava u moje gace u odredjeno mjesto, jel ;)
Prvo nisam obracala paznju, pa si pomislim mozda imam nesto, pogledam - nista, pa ga pitam: Sta si to vidio Leone? Sta gledas?
A on, vrteci rukom i pokazujuci na mjesto gdje bi meni trebala biti pisa, kaze: Nema nista.
A tatinu pisu gleda s nevjericom, onda mu tata mora reci: To je moja pisa, pa se nastavi dalje igrati :)