Re: mame beba alergicara!
Citiraj:
mala anica prvotno napisa
moja beba je alergicna na kravlje mlijeko, ja ju dojim te ne smijem piti ni jesti nista sto ima i mrvicu mlijeka u sebi. ima li vas jos?! koje vitamine pijete da nadomjestite kalcij? :?
ja uzimam prenatal i kalcij 600 od Natural Wealtha svakodnevno po preporuci pedijatrice. to mi se cini puno, sta vi mislite?
Sto se kalcija tice, sad kad ces prestati piti mlijeko imat ces ga vise nego kad si ga pila!! Zasto? Zato sto je kalcij iz kravljeg mlijeka mit proizvodaca i za ljude ne vrijedi apsolutno nista. Zasto? Zato sto radi visokog postotka fosfora u mlijeku koji veze na sebe kalcij, ljudsko tijelo ne apsorbira nista od kalcija! Isto tako, sto je mlijeko masnije jos dodatnih minerala na sebe vuce i sve to draga, popiskis....
Osim toga, istrazivanja u US su pokazala da tamo gdje se pije najvise mlijeka ima najvise osteoporoze!
Nista ne brini. Kalcij, koji si imala do sada, imat ces i dalje, jer ga ionako nisi dobijala iz mlijeka.
Imas pametnu bebu ciji organizam dobro reagira na neprirodnu hranu (bez obzira koliko nam je "normalno" piti mlijeko, to ipak nije prirodno i dobro za nas i sve vise ljudi ima problema sa time).