Jel ima netko friške informacije,koliko se čeka da se upiše vlasništvo u vlasničkom listu i jel ima neki način da se požuri bez podmićivanja?
Printable View
Jel ima netko friške informacije,koliko se čeka da se upiše vlasništvo u vlasničkom listu i jel ima neki način da se požuri bez podmićivanja?
U Varaždinu 1 dan.
u samoboru manje od 30 dana
U Zagrebu ne puno - ako se dobro sjećam, mi smo zahtjev predali mislim 27.7. a riješen je 1.8.
No iskreno, mislim da je to bilo zato jer nismo imali originale potvrda o prebivalištu pa su požurili s donošenjem odluke prije nego smo donijeli originale, e da bismo onda trebali plaćati još 50 kn biljega i čekati još 2 tjedna da nam promijene prebivalište u vlasničkom listu.
Tako da smo sad mi vlasnici, ali sa starim adresama :mrgreen:
Nešto mi nije jasno,jeste vi to upisali kredit ili baš imate vlasnički list na svoje ime?
Mi smo upisali kreditj.hipoteku, ali V.L još uvijek glasi na bivšeg vlasnika, pa smo predali zahtjev za upis nas u vlasnički list, a to se navodno čeka po godinu dana?
Jel ja tu nešto brkam?
da, to smo riješili u roku keks
baš imamo vlasnički list na naša imena, dobiven u roku 30 dana od dana kad smo predali zahtjev.
to je u samoboru.
u zagrebu već 4 godine čekam da na vlasnički list mog stana, koji mi je otac darovao, napišu mene.
kate, ako u roku 30 dana ne dobiješ vlsnički list na svoje ime - pošalješ fino požurnicu adresiranu direktno na Ministarstvo pravosuđa, odnosno ministricu
šibenik - 1 godina, ako
nemreš vjerovati - 4 godine kažeš.
A jel imaju oni uopće koga zaposlenog tamo u toj gruntovnici ili gdje već se to vadi. Ili imaju, ali se na zna kaj taj radi.
Mislim da iamš dnevno 50 promjena vlasništva - stigne se ažurirati.
I mi smo dobili vl. list na naša imena za 1 dan, isto sa starim adresama. Sad ste me podsjetile da bi valjda trebali to u vl. listu promijeniti. Već n puta smo to planirali otići napraviti, pa onda odustali.
prošlo je 50 dana,znači požurnica na vidjelo :/