Da li imate ključeve za ormariće po vašim vrtićima?
Jel itko imao problema sa nestajanjem robice?
Printable View
Da li imate ključeve za ormariće po vašim vrtićima?
Jel itko imao problema sa nestajanjem robice?
ne. misliš jakne i cipelice?
nikad. i nisam niti cula da je ikada ikome nesto nestalo iz ormarica (rezervna robica, paketic pap.maramica, igracka ??!!)
kljucevi su po meni totalno nepotrebni. izraz krajnjeg nepovjerenja. ako nekome treba stara robica koju mi dijete ima kao rezervu, ili pidjamica koja ceka da ju odnesemo oprati doma, ili slapice .... pa neka ih nosi
S. nije niti imao ormaric, samo onu platnenu vrecu nasivenu na vjesalicu (manjak prostora)
N. je imala prosle godine ormaric, ove godine su u drugom vrticu, i imaju samo vjesalice na koje idu jakne, ili ruksak
Nemamo ključeve i sve je ok.
Tete ponekad pobrkaju robicu ako su ih presvlačile, ali ako nešto ne štima, samo pregledam po susjednim ormarićima i pronađem.
Jednom nam se izgubila kapa, ali za par dana se pojavila, netko ju je objesio na vješalicu.
Nemamo ormariće, malenom nije ništa nestalo, ali meni jeste. Sama sam kriva, u žurbi sam zaboravila dječiji crtež i na njemu moje fine kožne rukavice. Žurili smo na sport, pa kad sam se putem sjetila nije mi se dalo vraćati, neg sam mislila da ći to pokupiti ujutro. Crtež je bio na mjestu ali rukavica na njemu nije bilo :cry:
Čula sam da su jednoj mami ispred vrtića ukrali stvari iz auta pa su tete polijepile plakate u kojima mole da ne ostavljamo u autu nikakve stvari.
Nemamo ključeve, nikad ništa nije nestalo.
Jednom se dogodilo da smo zamijenili jakne, jer su bile iste.
Ni kod nas nema ormarića i sve je ok. Ali zato mi imamo drugi problem - dom za preodgoj maloljetnika preko puta vrtića, pa stvari masovno nestaju iz automobila dok roditelji ostavljaju djecu u grupi. Sad nam ulaz vrtića krase ogromni MUP-ovi plakati upozorenja. :(
hm, nama su pred par godina ukrali kisobran kolica (stajala su u predvorju citav dan - tako roditelji jaslicara inace ostavljaju kolica, jer je svima nezamislivo da bi netko u vrticu krao kolica - a ipak...).
i sad nedavno nam je nestao bunt yu-gi-oh karata iz antunovog pretinca (nemaju ormarice nego vjesalicu i otvoreni pretinac).
eto, ni jedno ni drugo nije neka prevelika vrijednost, ali nije ugodan osjecaj.
nemamo kljuceve, nikad nista nije nestalo.
al sam cula za slucaj nestanka i to stvari vrijedne oko 150-200 kuna (ne u nasem vrticu)
meni, tj. mojim klincima su dvaput nestale slape. jednom nove-novcate, drugi put jedne malo koristene. ko sto netko rece, nije neka vrijednost, ali je neugodno.
Jednom je nestala pidjama koja nije bila u ormariću nego u sobi ali igračkice koje ponese ujutro sa sobom uglavnom nestanu poslije spavanja. On kaže da ih je pospremio u ormarić, teta nema pojma . Sad spava s njima jer veli "DJECA MI KJADU"
srecom, nismo imali takvih slucajeva.
znaju se zagubiti igracke, netko ih posudi i vrati, zamijene se pidjame i sportska oprema, tete uzmu rezervnu robu drugog djeteta, ali nista vise od toga...
evo mene s negativnim iskustvom..
nije nestalo nista iz njegovog ormarica ali su nam odnijeli iz kolica onu plastiku protiv kise :( naravno, kad je vani pljustalo.
u nasem vrticu je moguce ostaviti kolica u ulaznom prostoru kata i tamo je uvijek "sparkano" cca 15ak kolica za male jaslicare.
krenuli smo doma i hocu staviti zastitu jer vani nemilo lije i skuzim da je nema. sve smo pretrazili, prvo u hodniku pa doma pa pitali i u vrticu (uvijek pomislim da sam prvo ja nesto zaribala pa tek onda trazim druge krivce) inista.
totalno sam razocarana da je netko to napravio. znam da ljudi iz vrtica isu odgovorni za naste stvari u hodniku, ali me pogodilo...cisto onak da ima takvog sljama da ce odnijeti plastiku za kisu?!
cekala sam par dana da se mozda pojavi jer je nekome hitno trebalo pa je "posudio" ali nis...di je postenje nestalo?! :cry: