Molim da mi ukoliko je netko kupovao ovu autosjedalicu odgovori gdje ih ima za kupiti u Zagrebu ili se možda više isplati otići do Slovenije ili Austrije po nju i gdje. Oni što ih imaju da li su zadovoljni istima. Hvala.
Printable View
Molim da mi ukoliko je netko kupovao ovu autosjedalicu odgovori gdje ih ima za kupiti u Zagrebu ili se možda više isplati otići do Slovenije ili Austrije po nju i gdje. Oni što ih imaju da li su zadovoljni istima. Hvala.
isprika zbog velikih slova u naslovu
ima puno tema za ovu sjedalicu ..ja sam kupila u Tl košta 2500 s tim da dobiješ cca 350 bodova tj. kuna koje možeš iskoristit u njih pa ispadne 2150 ja sam baš tila crvenu a nigdi je nije bilo i oni su mi je jedini imali volje naručiti e da i da ih usoput pohvalim jer se govorilo da one nedaju stolice na probu ..e ja sam uredno probalaa i maxi i romer prije nego sam se odlučila koju ću
Hvala na odgovoru. Da li ste potpuno zadovoljni sa odabirom ili ste joj ipak pronašli neku manu?
U Babycentru u Brezicama ista ta dodje 313€, kad se oduzme ddv ispada oko 260€ (cca 1900kn :))
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=163005
kupili za mužev auto, za sada ne vidimo mane. Ma kupili smo i ljetnu presvlaku, jezivo je skupa, 400 kn, ali bar dijete ne sjedi na sintetici. Btw, nije mi uopce jasno kako to da na svim tim prefinim i otmjenim i skupim i blasjedalicama djeca sjede na plastici, pa kaje tak tesko napraviti bar jastucic za glavu od nekog finog perivog prirodnog materijala? Da se vratim na romer dp isofix..ugodna mu je i nis se ne buni, jednostavni su pojasevi. Nadam se da necemo ni na kakav dramatican nacin testirati sigurnost, ali znas i sama da je na testovima super prosla.
u Kiki u Zagrebu za 1890 kn :D ali bila je samo jedna boja
i mi isto :D , ali u brezicama ljetnu presvlaku.
I mi kupili u Kiki. Super smo zadovoljni! Nekad se malo kopča teško skopča, ali sve u svemu je super. E, da, i kad bi se mogao spavaći položaj malo više nagnuti.
Bila sam jučer u Kiki, jedno vrijeme je nisu imali a sada su ih opet nabavili. Cijena 2290 kn, popusta za gotovinu nema tako da mislim da se ipak više isplati kupiti u TL-u pa iskoristiti one njihove bodove.
Kad smo mi kupovali, bila je nekih 1800 kn, što je bilo daleko povoljnije nego bilo gdje drugdje.
Meni nešto šteka kopča na toj sjedalici.
Da li se negdje može kupiti samo kopča????
sjedalica ima garanciju dvije godine.
ako šteka kopča obavezno ju treba reklamirati.
ja sam imala isti slučaj
Da, ali ja sam je kupila u Njemačkoj!!
Ne mogu samo zbog reklamacije u Njemačku!!
Je li se može kupiti odvojeno ili ne??
može li se kupiti odvojeno ili ne ja ti ne znam reći jel ih ja ne uvozim ;)
probaj pitati uvoznika, a kod nas je to magma, odnosno turbo limač.
neka logika mi govori da bi ju trebali moći naručiti.
Podizem ovaj topic da ne otvaram novi. Pitanje je vezano za naslovnu sjedalicu Romer Duo plus, mi smo ju dobili na poklon. . . . moj auto je Renault Laguna iz 1998. Dakle tada ISOFIX nije ni postojao, moze li se ta sjedalica uopce montirati samo pojasom u moj "stari" auto; kada za to dodje vrijeme?
Vjerujem da moze, ali da cujem iskustva. . . . hvala :heart:
naravno da može. ima kopče sa strane koje blokiraju remen. znači na sjedalicu se nasjedne koljenom i pritišće u sjedalo, pojas auta se zateže (to može druga osoba) i zakopča kopčom. sjedalica poprilično dobro sjeda. u mojem i auto moje mame ne mrda (toyota corolla i peugot 106)
Sjedalica je super, mi je montirali i u Cietroen Xaru i u Opel Corsu i u Mazdu Premacy i u Peugot 307. Nigdje nije bilo problema. A što se moje kopče tiče, dobro smo je usisali i izčetkali. Izgleda da je negdje bio konmadić nečega. Sada funkcionira besprijekorno.